Kofçaz İlçe Müdürü Akın, İl Müdürlüğü’ne atandı

İlimizde yaklaşık 2,5 yıldır Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Murat Aşım, Milli Eğitim Bakanlığı’nda Daire
Başkanlığı görevine atandı. Aşım’dan boşalan koltuğa Kofçaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cahit Akın getirildi…

16.03.2016 tarihi itibariyle İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığından, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Murat Aşım, kısa bir süre önce Milli Eğitim Bakanlığı’nda Daire Başkanlığı görevine atandı. Kırklareli’ne veda eden Aşım’dan boşalan koltuğa ise Kofçaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cahit Akın getirildi. 

Önadım Medya Grubu olarak her iki ismi de yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Murat Aşım
1979 yılında Kayseri İlinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi İstanbul’da bitirdi. Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldu. İlk öğretmenlik görevine İstanbul’da başladı. Müdür yardımcılığı, Müdür başyardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
YSÖP (Yetiştirici Sınıf Öğretimi Programı) ve OGYE (Okul Gelişimi Yönetim Ekibi) İl formatörü olarak görev yaptı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığından 15.03.2016 tarihinde ayrıldı. 16.03.2016 tarihinde Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başladı. Evli ve üç çocuk babası olan ve İngilizce bilen Aşım son olarak Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanlığı görevine atandı.
Cahit Akın
02.09.1957 yılında Siirt´te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Batman´da tamamladı. Erzurum Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fiziki Coğrafya ve Jeomorfoloji bölümünden mezun olduktan sonra 1980 yılında Kepirtepe Öğretmen Lisesinde göreve başladı. Atölye Şefliği ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
1985´te Kırklareli Atatürk Lisesinde Müdür Baş Yardımcısı olarak atandı. 1989-1990 arasında Müdür olarak görev yaptı. Haziran 1990´da Kofçaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü, Eylül 1993´te ise İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
14 Mart 2014 tarihinde yasalaşan 5628 Sayılı Kanun hükümleri doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı (Şahsa Bağlı) olarak atandı. Akın, 27/10/2017 tarihinde Kofçaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeniden atanarak aynı gün görevine başladı.
Cahit Akın son olarak Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. Akın evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Sabır gerekiyormuş. Ama yıllar geçiyordu iz bırakıp geçiyor. Sevgili kardeşim Cahit akını kutluyor görevini adaletli bir biçimde yerine getireceğine inanarak başarılar diliyorum.kolay gelsin.

  2. Müdürüm hayırlı olsun Kutluyorum başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.