Kofçaz Kaymakamlığından Gazi ve Şehit Ailelerine İftar

Kofçaz Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi aileleri ile dezavantajlı bireylere yönelik iftar programı düzenlendi. Polis Sosyal Tesisleri’ndeki iftar programında şahadetinin 4’ncü yılına giren Uzm. Çavuş Anıl Yalap başta olmak üzere Kofçazlı şehitler, ebediyete irtikal eden gazilerin ruhları için Yasin-i Şerif, Fatiha ve dualar okundu.

Kofçaz Kaymakamlığı tarafından, şehit aileleri ve gaziler onuruna 06 Nisan 2022 Çarşamba günü Polisevi Sosyal Tesislerinde iftar programı düzenlendi. Programa Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile eşi İlknur Bilgin de katıldı.
İftar programında şehit aileleri, gaziler ve aileleri, gönül aileleri ve dezavantajlı bireyler ile bir araya geldiler.
İftar programında Vali Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte tüm misafirleri ile tek tek ilgilenerek, hasbihal etti. İftar programında şehadetinin 4’ncü yılındaki Kofçazlı İs. Uzm. Çavuş Anıl Yalap, şehitler, ebediyete irtikal eden gazilerin ruhlarına Yasin-i Şerif, Fatiha ve dualar okundu.
Vali Bilgin, konuşmasında; “Yüce Allah bu iftar sofrasında şanlı bayrağımız altında, hür ve bağımsız bir şekilde, bayrağımızı indirtmeyen ve ezanları dindirtmeyen aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize rahmet eylesin, ruhları şad olsun. Aziz şehitlerimizin bizlere en değerli emanetleri şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler dilerim” dedi. (T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol