Koçer: "Başarılar, Kırklarelispor"

“Kırklareli TÜFAD Şube Başkanı Baki Koçer ve Yönetim Kurulu üyeleri Kırklarelispor antrenmanına ziyarette bulundu”

Kırklarelispor bugün oynayacağı Bugsaş Spor maçının hazırlıklarını geçtiğimiz Perşembe günü Atatürk Stadyumunda yaptığı idmanla tamamladı. Kırklareli TÜFAD da gerçekleştirilen idmana katıldı. TÜFAD Şube Başkanı Baki Koçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Özay Balcı, Ufuk Böker, Akın Akıncıoğlu ve Mustafa Nizamoğulları hep birlikte Kırklarelispor’lu oyunculara yeni sezonda başarılar dileyerek tatlı ikram etti.

Kırklarelispor bugün sezonun ilk maçına Bugsaş Spor karşısına çıkıyor. Bunun öncesinde geçtiğimiz Perşembe günü ilk maç öncesi son idmanında bir araya gelen Kırklarelispor ekibine TÜFAD tarafından ziyaret gerçekleştirildi. TÜFAD Şube Başkanı Baki Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırklarelispor’a yeni sezon için iyi dilek temennilerinde bulundu. Daha sonra takıma tatlı ikramında bulunulurken hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kırklarelispor son idmanında orta çıkarma ve penaltı çalışması gerçekleştirdi

Yeşil Beyazlı ekip yeni sezona iyi bir başlangıç yapabilmek adına geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı idmanla hazırlıklarını devam ettirdi. Bugün oynayacağı Bugsaş Spor maçı öncesi orta çıkarma ve penaltı vuruşlarının üzerinde çalışıldı. Oyuncular öncesinde düz koşu ve açma germe ile ısınma hareketleri sonrasında çift kale maç ve son olarak orta açma ve penaltı atışları ile idmanı tamamladı.

Yeni transferler de idmanda yer aldı

Kırklarelispor aynı gün önemli üç transferi de renklerine bağladı. Fenerbahçe’den Caner Koca, Sivasspor’dan Hasan Türk ve Amedspor’dan Koray Şanlı Kırklarelispor’un kadrosuna dahil edildi. Ayağının tozu ile idmana çıkan üç oyuncu yeni takım arkadaşları ile Kırklarelispor’da ilk idmanlarını gerçekleştirdi. Yapılan idmanda üç yeni transferinde hazır oldukları gözlendi. Yarınki(bugün) oynanacak maçta oynayacakları kuvvetli ihtimal. Yani hocalarının görev vermesi halinde forma giymeye hazır oldukları görüldü.

Başkan Volkan Can ve yönetimi idmanı yakından takip etti

Kırklarelispor’un Atatürk Stadyum’unda yaptığı idmanı Başkan Volkan Can ve beraberindeki heyet birlikte takip etti. İdman bitiminde gazetecilere kısa bir açıklama yapan Can; “Evet arkadaşlar şimdiye kadar Kırklarelispor’umuza katkısı olacak tam tamına 10 oyuncu ile anlaşmaya vardık. Hepsi de nokta transfer ve eksik alanların boşluğunu dolduracak oyuncular.  Yani bizim amacımız tamamen Kırklarelispor menfaatini düşünmek. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz.

Son olarak takımımıza çok önemli üç oyuncu dahil ettik. Biri Fenerbahçe’den Caner Koca, Sivasspor’dan Hasan Türk ve Amedspor’dan Koray Şanlı. Baktığımızda gerçekten takıma büyük katkısı olacak oyuncular. Yani biz Kırklarelispor’a fayda sağlayacak hiçbir yarardan çekinmedik imkanlarımız el verdiği sürece. Şimdi önümüzde çok önemli bir sezon açılışı lig maçımız var. Bizlerde yönetimimizle birlikte idmanı izlemeye geldik. Baştan sona kadar takip ettik. Yani şuan takım tamamen hazır gözüküyor. İnşallah Kırklarelispor biz Kırklarelililere en güzel cevabı yarın (bugün) sahada verecek. Biz kenetlendik inandık. Bunca emeğin karşılığı olarak iyi noktada ligi tamamlayacağımızı düşünüyorum. Allah’ın izni ile hep birlikte göreceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol