Kocahıdır Mahallesi’nde iftar

Kocahıdır Mahallesi’nin her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeği mahalle halkı yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kırklar Haber

Bir araya getiren iftar organizasyonları tüm hızıyla sürüyor. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında birçok kurum, kuruluş ve STK'lar düzenledikleri iftar organizasyonları ile birlik ve beraberliklerini pekiştiriyorlar. İşte bu iftar yemeklerinin bir ayağı da Kocahıdır Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Kocahıdır Mahallesi Muhtarlığı tarafından 02 Haziran Cumartesi akşamı mahallede bir iftar yemeği gerçekleştirildi. Kocahıdır Mahallesi Muhtar Celil Tezeren öncülüğünde düzenlenen iftarda Muhtar Tezeren gelen misafirleri tek tek karşıladı ve Ramazan ayını kutladı. Daha sonra gelen misafirlere teşekkür eden Celil Tezeren “Bu gün düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize yoğun katılım gerçekleştirildi. Mahalle halkımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kadriye Kahraman Tokat da katıldı
Kocahıdır Mahallesi’nde verilen iftara AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Kadriye Kahraman Tokat da katıldı. Mahalle halkının iftar öncesi hal ve hatırını soran Tokat, masalarda iftar vaktini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol