Kızılcıkdere Köyüne ziyaret

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, hafta sonu Kızılcıkdere Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Dertlerini sorunlarını dinledi. Vali Bilgin ayrıca Üniversiteli Akil Gençlik Kulübü tarafından Özel İdare Fuar Salonu’nda düzenlenen ve Osman Kaan'ın konuk olduğu "Dava Arkadaşım" programına katıldı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 10Kasım 2018 Cumartesi günü Kızılcıkdere Köyünü ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette Vali Osman Bilgin köy sakinleriyle hasbihal ederek vatandaşların isteklerini dinledi.
Vali Bilgin’e ziyaretinde Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık’ta eşlik etti.
Vali Bilgin, “Dava
Arkadaşım” programına katıldı…
Gençlerin her zaman yanında olan Vali Osman Bilgin,Kırklareli Üniversitesi bünyesinde bulunan Üniversiteli Akil Gençlik Kulübü tarafından Özel İdare Fuar Salonu’nda düzenlenen ve Osman Kaan'ın konuk olduğu "Dava Arkadaşım" programına katıldı. Programa AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz,AK Parti İl Başkanı Alper Çiler,AK Partiİl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve davetliler ile partililer katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol