Kızılay’ın yardımları Ramazan sonrası devam ediyor

Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, Ramazan boyunca gerçekleştirdikleri yardımlara Ramazan sonrasında da devam ettiklerini bildirdi. Altıntel, ayrıca Ramazan boyunca başvuruda bulunan 350 aileye bayram sonrası nakdi ödemelerin yapılacağını kaydetti.

Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, Ramazan ayı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ramazan ayında 300 aileye gıda kolisi, 300 aileye et konserve dağıtıldığını bildiren Altıntel, Kızılay Kırklareli Şubesine bağışlanan zekat ve fitreler ile 20 aileye destek olunduğunu aktardı.
Ramazanda 150 adet giyim yardımı yapıldığını anlatan Altıntel, ödemesi şu günlerde yapılacak 350 TL nakdi aile yardımları için müracaatların Ramazan ayı boyunca toplandığını, merkez ve köylerden olmak üzere yaklaşık 300 müracaat yapıldığını kaydetti.
Altıntel, söz konusu yardımların Kırklareli merkez belde ve köyleri kapsadığını, ancak yardımların Ramazan ayı ile sınırlığı kalmadığını söyledi. Altıntel, “Kızılay yıl boyu ihtiyaç sahiplerinin yanında ve dağıtımlarımız devam edecek. Bağışçılarımıza teşekkür ediyor, paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol