Kızılay’dan vatandaşlara aşure ikramı

Türk Kızılay Kırklareli Şubesi, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. İstasyon caddesinde yapılan ikrama vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, yaklaşık 2 bin kişilik aşure dağıtıldı.

20 Eylül Cuma gerçekleşen aşure ikramında Kızılay gönüllüleri çalıştı. 2 bin kişiye aşure dağıtan Türk Kızılay vatandaşların Muharrem ayını kutladı.
“Böylece bu mübarek beraberliğin,
kardeşliğin pekiştirilmesine yardımcı olmak istiyoruz”
İstasyon Caddesi’nde yapılan etkinlik hakkında konuşan üyeler “Kızılay olarak her yıl olduğu gibi bu yılda değerli bağışçıları adına birçok yardım ve dağıtım faaliyetlerinde bulunmaya çalışıyoruz. Bu faaliyetlerden biri de Muharrem ayında gerçekleştirdiğimiz aşure dağıtımıdır. Aşure dağıtarak bir birlikteliğimizi sağlıyoruz. Böylece bu mubarek beraberliğin, kardeşliğin pekiştirilmesine yardımcı olmak istiyoruz. Diğer etkinliklerimiz gibi bu etkinliğimizde de bizleri yalnız bırakmayan Kırklareli halkına teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. birliktelik doğaldır 23 Eylül 2019 Pazartesi 14:57:24

    Bu milletin birlikteliğini Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlık ortak hakları verir lütfen dağıtılan "aşure" değil!...Öte yandan Kızılay kapalı kutu olmaktan çıkıp tüm girdi çıktısını millete açıklamak zorundadır.