Kızılay’a tam destek

Kırklarelispor futbolcuları Türk Kızılay’ı Kırklareli Şubesi’nin kan bağışı sloganlarına takım olarak 25-26 Nisan’da kan vererek katkı sağlayacaklar. Kızılay’a destek hakkında bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, tüm takım ve teknik ekip olarak kampanyaya destek vereceklerini belirterek, “Türk Kızılay’ı hiç olmayacak zamanda destek sağlıyor bizlerde bu doğrultuda Kırklarelispor olarak her konuda destek olmaya hazırız” dedi.
Can, tüm Kırklareli’ni kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Spor-Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor’un futbolcuları önceki gün Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi’yle birlikte kan bağışı sloganlara 25-26 Nisan da kanları ile destek verecekler. Gerçekleşen destek organizasyonuna Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, takımda bulunan tüm futbolcular ve teknik ekibin tamamı katılacak
“Herkes duyarlı olmalı”
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, herkesin Türk Kızılayı’na destek olması gerektiğini söyledi. Can, “Türk Kızılayı hiç olmayacak zamanda destek sağlıyor bizlerde bu doğrultuda Kırklarelispor olarak her konuda destek olmaya hazırız” dedi.
“Var gücümüz ile destek olacağız”
Tüm takımın ve teknik heyetin Türk Kızılayı için var güçleriyle destek olacağını belirten Başkan Can, “Bizlerde Kırklareli- spor Kulübü olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak var gücümüzle destek olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
“Biz büyük bir aileyiz”
Kırklarelispor’un başarılı futbolcusu Yusuf Akyel takım olarak büyük bir aile olduklarını söyledi. Akyel konuşmasında, “Bugün takımımız ile birlikte güzel bir organizasyona destek verdik. Türk Kızılayı bizim için çok önemli ve Sayın Başkanımız Volkan Can’ın öncülüğünde böyle bir destek verdik. Ben başta başkanımız olmak üzere tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz büyük bir Kırklarelispor ailesiyiz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol