Kızılay Haftası dolu dolu geçti

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla derneğin Kırklareli Şube Başkanlığı birçok etkinliğe imza attı. Öğrencileri ziyaret eden ve Kızılay faaliyetleri hakkında onları bilgilendiren Genç Kızılay, yürütülen faaliyetlere dair farkındalık oluşturmak, Kızılaycılık ruhunu öğrencilere aşılayarak dayanışma, sosyal sorumluluk, gönüllülük konularında bilinç oluşturmak amacıyla etkinliklerin düzenlendiğini kaydetti. Ayrıca Kızılay İl Başkanı Volkan Göç hafta boyunca ziyaretlerini de kabul etti. 

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası bu yıl da toplumun her kesiminde 7’den 70’e büyük ilgi gördü. 
Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanlığı olarak yürütülen faaliyetlere dair farkındalık oluşturmak, Kızılaycılık ruhunu öğrencilere aşılayarak dayanışma, sosyal sorumluluk, gönüllülük konularında bilinç oluşturmak amacıyla Genç Kızılay ile birlikte bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. 
Kızılay Şube Başkanlığı etkinliklerle ilgili olarak yaptığı açıklamada;
“Tek tek okulları ziyaret ederek kreşe giden miniklerden ortaokul öğrencilerine kadar yaklaşık 3 bin 450 kadar öğrenciyle bir araya geldik. Şube personeli ve gönüllüler ile birlikte öğrencilere Kızılay hakkında bilgiler verdik, miniklerle oyunlar oynadık, Kızılayımızı anlatan çizgi filmler izledik, birlikte etkinlikler düzenledik. Kızılay faaliyetlerini drama derslerinde öğrencilerle canlandırdık. Her gittiğimiz okuldaki tüm öğrencilere, bisküvi gibi atıştırmalıklar hediye ettik. Kızılaycılar olarak ayrıca öğrencileri Şube binasına davet ederek faaliyetlerini yerinde anlattık.
Toplumsal dayanışma bilinciyle kan, afet, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim ile gönüllülük hizmetleri gibi alanlarda büyük bir özveri ile durmaksızın faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz” dendi. 
Kızılay Haftası dolayısıyla
ziyaret ettiler
29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası Münasebetiyle Kırklareli Valisi Birol Ekici, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Müftüsü Yusuf Eviş, Trafik Şube Müdürü Yakup Emre Kaya, KOM Komiseri Enes Gürçay Aslan, Yeşilay Şube Başkanı Dr. Ayçin Uğur, Yeşilay Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Özdemir, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Oğuz Özdil, Anadolu Ajansı Kırklareli Temsilcisi Özgün Tiran ve Ufuk Ertop, Kızılay Bölge Lojistik Merkezi Yöneticisi Ali Durmaz ve ekibi, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kırklareli Başkanı Can Demirel ve beraberindeki heyet gibi birçok kurum/kuruluş/STK müdür ve temsilcileri Kızılay İl Başkanı Volkan Göç'ü ziyaret etti. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kızılay mı şirket mi 08 Kasım 2022 Salı 16:37:20

    Son yirmi yılda çökülen her diğer kurum gubi kamuoyuna açık olması gereken tüm girdi-çıktı hesaplarını devlet sırrı gibi saklayan Kızılay lüks düşkünlüğü ile de kötü ünlü olduğunu o çocuklara söylemeyecek elbette