Kış geliyor mu?

Kırklareli'nde yüksek sıcaklıkların etkili olduğu yaz mevsiminin sonuna gelirken, Meteoroloji verilerinde bölge ve şehir için yağış ve sel uyarıları da artmaya başladı. 4 Eylül 2023 (dün) Kırklareli Meteoroloji ve AFAD, Kırklareli'nde yoğun sağanak yağış ve sel riskinin bulunduğu konusunda uyarılarda bulundu.
AFAD ve Kırklareli Belediyesi, "Değerli halkımızın dikkatine; Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre ilimizde çok kuvvetli sağanak yağış ve rüzgar beklenmektedir. Vatandaşlarımızın, olası sel, ulaşımda aksamalar ve çatı uçmasına karşı dikkatli olmaları rica olunur" uyarısını dile getirdi.
Ufukta yağmurlu günler var
Sıcaklıkların yüksek geçtiği günlerin ardından yağışların etkili olduğu günler geliyor. 5 Eylül Salı (bugün) gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken en düşük 16 en yüksek 26, 6 Eylül Çarşamba gök gürültülü sağanak yağışın etkisi devam ederken en düşük 20 en yüksek 30, 7 Eylül Perşembe parçalı bulutlu bir hava görülürken en düşük 19 en yüksek 30 derece, 8 Eylül Cuma parçalı bulutlu hava devam edecek ve en düşük 19 en yüksek 29, 9 Eylül Cumartesi parçalı bulutlu hava devam ederken en düşük 17 en yüksek 28 derecelik sıcaklık etkili olacak. (N.Şensöz)


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol