Kırklarelispor’un kombineleri 1 Ağustos’ta satışta

TFF 2.Lig 2018-2019 yaklaşırken Kırklarelispor kombine bilet satışlarının ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Kulüpten yapılan açıklamada 1 Ağustos tarihinde kombinelerin satışa çıkacağı bildirildi. Kombine fiyatı 200 lira olarak belirlenirken Kulüp Başkanı Volkan Can, bütün taraftarlara 1 Ağustos tarihinden itibaren kombinelerini almaları konusunda çağrıda bulundu.

Temsilcimiz Kırklarelispor için 2018-2019 yılı ayrı bir önem taşımakta. 1968 yılında kurulan Kırklarelispor bu yıl 50’nci yıldönümünü kutluyor. Bu özel sezonda Kulüp Başkanı Volkan Can, tüm taraftarları Kırklarelispor’a destek olmaya davet etti.
Kombinelerin maç başı fiyatı 11 liraya tekabül ediyor
Taraftarlardan kulübe verilecek en büyük destek de kuşkusuz ki maçlarda takımı yalnız bırakmamak. Bunun da ilk adımı kombine biletleri alarak iç saha maçlarında stadyumu doldurmak. Bu yıl kombine biletlerin satışa çıkacağı tarih 1 Ağustos olarak açıklandı. 200 lira tutarında olan kombine biletleri sezonun genel maç sayısına böldüğümüzde 11 lira gibi bir maç başı bilet tutarı ortaya çıkıyor.
“1 Ağustos itibariyle kombinelerimizin
satışa sunulduğunu ilan ediyoruz”
Kulüp Başkanı Volkan Can, taraftarların her iç saha maçında stadyumu doldurmasını beklediklerini söyledi. 50’nci yıl gibi özel bir yılda taraftarlardan ekstra destek beklediklerini söyleyen Başkan Can, “50’nci yılında Kırklarelispor Kulübü’nden şampiyonluk ya da play-off beklentisi içerisinde olan taraftarlarımıza, 1 Ağustos itibariyle kombinelerimizin satışa sunulduğunu ilan ediyoruz. 50’nci kuruluş yılımız nedeniyle, kulübümüz üzerindeki beklentilerin yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz. İstanbul takımlarının bir maçı için 500 TL harcamayı göze alan taraftarlarımızdan, göstermiş oldukları özverinin yarısından daha azını Kırklarelispor için de göstermesini talep ediyoruz” dedi.
“PTT 1’nci Lig’e çıkmamız için
yanıp tutuşan taraftarlarımızın
kombinelerimize yoğun bir talep
göstereceğini düşünüyoruz”
Kulübün arkasında durmayan ancak sahte sosyal medya hesaplarından Kırklarelispor aleyhine politika yürütenleri eleştiren Can, “Kırklarelispor için 1 TL’sini harcamayan, ancak açtıkları sahte hesaplar üzerinden kulübümüzü yıpratmak amacıyla ahkam kesenler için harcayacak enerjimiz yoktur. 50’nci yılımızda bütün Kırklareli halkını, Kırklarelispor’un etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz. Hiçbir sabit geliri ve gelir kaynağı olmadığı halde yıllardır 2’nci ligde mücadele eden Kırklarelispor sadece yönetim kurulu üyelerinin değil, bütün Kırklareli halkının sorumluluğudur. Bu bilinçle hareket ederek 50’nci yılında Kırklarelispor’un PTT 1’nci Lig’e çıkması için yanıp tutuşan taraftarlarımızın 200 TL olarak belirlenen kombinelerimize yoğun bir talep göstereceğini düşünüyoruz”
“2017-2018 Futbol Sezonunda 135 adet kombine”
Önceki sezonki kombine satışlarını hatırlatan Başkan Can sayını az olmasından duyduğu üzüntüyü ifade ederek; “2017-2018 Futbol Sezonunda 135 adet kombine satmış olmamız, yaşadığımız durumu en net biçimde gözler önüne sermektedir.
50’nci yılımızda iç sahada oynayacağımız maçlarımızda bilet fiyatlarının da 20 TL olarak belirlendiğini ilan ediyoruz. 3750 adet koltuğu bulunan Kırklareli Atatürk Stadyumu, 50’nci yılında 2’nci Lig’de mücadele eden Kırklarelispor’un oynadığı her iç saha maçında dolup taşmalıdır. Eğer 50’nci kuruluş yılında mücadele eden ve Kırk Şehitler Abidesi’nin temsilcisi olan Kırklarelispor’u desteklemek için tribünlerimiz kombine ve bilet sahibi taraftarlarımızla dolup taşmayacaksa; Kırklarelispor’un 1’inci lig için hayaller kurmasının gerçekçi olmayacağını düşünmekteyiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Can taraftarlardan destek bekledi
Bu sezon satılan kombine sayısını ilk iç saha maçından sonra açıklayacaklarını belirten Başkan Volkan Can, “Kırklarelispor’a gönül veren taraftarlarımız, bir ay içerisinde Kırklarelispor için 40 TL harcama yapmayı çok görüyorsa ortada çokta fazla konuşulacak bir şey yok demektir. 1 Ağustos itibariyle 200 TL üzerinden kombine satışlarımızın başlayacağını ilan ediyor, ilk iç saha maçımızın ardından satılan kombine ve bilet sayısını da kamuoyuna duyuracağımızı belirtiyoruz” cümlelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol