Kırklarelispor'un başını bağladık

Kırklarelispor'un 39 numaralı forma sahibi Takım Kaptanı Hakan Güvençer, 21 Haziran 2014 Cumartesi günü  düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Cumartesi günü Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle Kırklarelispor'un Takım Kaptanı Hakan Güvençer, Nagihan İşgörür ile evlendi.
Evlenen Kırklarelispor'un başarılı futbolcusu Hakan Güvençer olunca katılım da yoğun oldu. Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kulüp Başkanı Volkan Can, Teknik Direktör Bilgin Erdem, Kırklarelisporlu futbolcular, aile ve akrabaları ile kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı tören çiftin açılış dansı ile başladı.
Çifti tebrik etmek ve takı takmak için oluşan kuyruk ise salondan dışarılara kadar uzadı. Kesilen düğün pastası ile çiftin mutluluğu yüzlerine yansırken, bu mutluluğa katılanlar da alkışları ile ortak oldu. Edilen danslar ve çekilen halaylar ile gecenin son saatlerine kadar devam eden düğün çiftin enerjisi ile son anlarına kadar hareketliliğini korudu.
Kırklarelispor'un Takım Kaptanı Hakan Güvençer ve eşi Nagihan'a hayatlarında mutluluklar, Kırklarelisporlu futbolculara moral aşılayan bu gece vesilesi ile Kırklarelispor Kulübüne önümüzdeki maçlarda başarılar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol