Kırklarelispor'un Pendik mesaisi sürüyor

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, yaptığı ilk antrenmanla birlikte Pendikspor maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil beyazlı ekip, dün saat 17.00'da Kırklareli Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde toplandı. Kırklarelispor Antrenörü Fatih Bara, yaptığı açıklamada antrenmanın çok verimli geçtiğini ve haftaya galibiyet parolası ile başladıklarını bildirdi. Bara, "İki haftadır hakkımız olan puanları şanssızlıklarla birlikte sahada bırakarak evimize dönüyoruz. Bu haftasonu oynayacağımız Pendikspor maçında mutluk galibiyet istiyoruz" dedi

Geçtiğimiz sezonlara nazaran bu sezona daha iyi başlayan ve uyum probleminin sıkıntılarını çok fazla hissetmeyen 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, dün yaptığı ilk antrenmanla birlikte Pendikspor maçının hazırlıklarına başladı.
Yeşil beyazlı ekip, Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde saat 17.00'da toplandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da hazırlıklara düşük tempoda başlayarak kademe kademe yükseltecek olan temsilcimizde moraller oldukça yüksek. Antrenmanın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Antrenörü Fatih Bara, geride bıraktıkları haftalarda hakları olan puanları şanssızlıklar yüzünden kaybettiklerini, bu haftasonu aynı problemi yaşamak istemediklerini kaydetti. Bara, açıklamasında şunları söyledi; "Takımımız bu sabah (Dün) kuvvet salonunda ilk çalışmasını yaptı. 2 grup halinde yaptığımız çalışma verimli geçti. Maç periyodunun normale dönmesiyle çift idmanlara da başlamış olduk. Bugünkü (Dünkü) diğer çalışmamızı da saat:17:00'da Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde gerçekleştirdik.
"Seri yakalamak istiyoruz"
"Hem geçen hafta hem de ondan önceki hafta çok iyi oynadığımız karşılaşmalarda bir puanla yetindik. Bu bizleri çok üzdü. Sahanın her noktasında kendini hissettiren, rakip üstündeki baskıyı her dakika daha da arttıran biz olmamıza rağmen, istediğimiz golü bir türlü bulamayınca bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Bu bağlamda yaptığımız ilk çalışmamızda ısınma, koordinasyon, pas ve dar alan çalışmalarına ağırlık verdik. Bu hafta iç sahada oynayacağımız Pendikspor maçı bizim için çok önemli. Artık bir an önce bir seri yakalayıp ligde hak ettiğimiz yerde olmak istiyoruz."
"Fırsatları
değerlendireceğiz"
"Bir seri yakalayabilmemiz adına önümüzdeki süreç çok önemli. Çünkü takım olarak aldığımız puanlar hem bir anda yukarıya doğru tırmanmak hem de bir anda aşağılara doğru inmek için çok müsait. Bizler zirveye tırmanabilmek adına galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bunun için önümüzdeki Pendik, Bayrampaşa ve Pazarspor maçları iyi bir fırsat. Bu üç maçtan alacağımız puanlar ligdeki hedefimizi belirleyecek."
"Hedeflerimize ulaşacağız"
"En sonuçları almak, takımımızın yerini güvenli bir yerde sabitleyerek play-off planlarımızı yapabilmek adına bu üç maçtan an az 7 puan çıkarmamız gerekiyor. Bu hedefe ulaşırsak belirlediğimiz diğer hedeflere de ulaşmak mümkün olacak. Asla ve asla gereksiz puan kayıplarına tahammülümüz yok. Oyuncularımızı bu konuda sık sık uyarıp gerekli açıklamalarda bulunuyoruz."
"Eksikler canımızı sıkıyor"
"Geride bıraktığımız haftalarda sakatlanan futbolcularımız, bizleri fazlasıyla üzdü. Bu süreçte daha stresli ve daha baskı altında hissettik fakat hepsi geride kalmaya başladı.
Engin ve Sedat'ın sakatlıkları hızla iyiye gidiyor. Sedat'ı önünüzdeki hafta, Engin'i ise bu hafta sahada görebiliriz. Kırmızı kart cezalıları Salim ve Şahinali bu hafta kadroda yer almayacak."
"Taraftarımızı bekliyoruz"
"Buhaftasonu iç sahada oynayacağımız Pendik maçı, diğer maçları da etkileyecektir. Güçlü rakibimize karşı iç saha avantajını kullanarak galip gelen taraf olmak istiyoruz. Bu bağlamda taraftarımıza çok fazla iş düşüyor.
Onların tribünlerden sahadaki futbolcularımıza sahip çıkmaları, moral ve motivasyonun, özgüvenin en üst seviyede olmasına olanak sağlıyor.
Bizler bir kez daha tüm taraftarımızı ve vatandaşlarımızı takımımıza destek için tribünlere bekliyoruz."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol