“Kırklarelispor’un 50. yılı kutlu olsun”

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Kırklarelispor’un
50. yıl kutlama etkinlikleri coşku dolu geçti. Kutlamalara katılan Kırklareli Valisi Osman Bilgin; “50. Yılında Kırklarelispor daha güzel başarılara imza atarak, hedeflerine ulaşacak.” şeklinde konuştu.

20 Haziran Çarşamba akşamı Kırklarelispor’un 50. yıl kutlamaları kapsamında bir fiil etkinlik düzenlendi. Etkinlik için bir araya gelen vatandaşlar önce Anıt Kültür Parkı’nda toplandı. Burada marşlar söyleyen kalabalık yoldan geçen vatandaşlar tarafından takdir edildi.
“Kırklarelispor’a desteğimiz devam edecek”
Etkinliğe katılan Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Kırklarelispor’a desteklerine devam edeceklerini dile getirerek “Seçim çalışmalarımıza devam ederken, Kırklarelispor’un 50. Yıl kutlamalarına da katıldık. Kırklarelispor’a ve taraftarlarına değer veriyoruz. Sahamızda yapmış olduğumuz 12 Milyonluk revizyon ile Trakya’da en güzel futbol sahasına kavuşturduk. Kırklarelispor’un başarılı olabilmesi için her zaman desteğimiz tam. Kırklarelispor için daha da güzel projelerimiz var. Kırklarelispor, gençlerimizin ve çocuklarımızın ilgisini çekmekte. Kırklarelispor, yarım asırlık bir kulüp oldu. Çocukluğumuzda maçlarına gittiğimiz Kırklarelipsor’un şuanda Milletvekili ve İl Başkanımız ile birlikte 50. Yıl kutlamasındayız.
Taraftarımız ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Başkanımızın ve kulübümüzün yanında olacağız. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Spor Bakanımıza, Federasyonumuza kadar her yerde Kırklarelispor’u dile getiriyoruz. Kırklarelispor’a verdiğimiz destekler devam edecek” şeklinde konuştu.
Kalabalık buradan daha sonra meşale yakarak Özgürlük ve Demokrasi Meydanına yürüdü. Kalabalık burada bir süre tezahürat yaptıktan sonra 600 meşale ve havai fişek patlatıldı.
Daha sonra kalabalık Kırklareli Valiliğine yürüyerek Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i dışarı davet ettiler. Kalabalığı kırmayan Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi taraftara meşale kayarak destek verdi.
“50. yılda Kırklarelispor daha iyi                     başarılara imza atacak”
Seremoninin ardından Kırklareli Valisi Osman Bilgin Kırklarelispor’un 50. yılı kutladığını belirterek “Kıymetli Kırklarelispor Kulübü Başkanı, Yöneticileri ve taraftarlarını saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kırklarelispor kendine yakışan bir şekilde Spor Toto 2. Ligde kalmayı başarmış bir takım. İnşallah bu yıl hep birlikte daha iyi seviyelere gelmesi için destek vereceğiz. 50. Yılında Kırklarelispor daha güzel başarılara imza atarak, hedeflerine ulaşacak. Takımımıza destek vererek, başarı elde etmesine katkı sağlayacağız” dedi.
“Bu yıl başarı ile taçlanacak”
Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e atkı hediye eden Volkan Can daha sonra yaptığı açıklamada Kırklarelispor severlere teşekkür etti. Can konuşmasında “50. Yıl kutlamasına katılan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. 50.yılda hedeflerimiz büyük. Yarım asırlık camia olduk. Taraftarımızın beklentisini biliyoruz. Taraftarımızın coşkusu takdire şayan. Müthiş bir 50. Yıl

kutlaması oldu. İç ve dış transfer çalışmalarımız başlıyor. Kırklareli’ne yakışan bir futbol takımı kurmak için elimizden geleni yapacağız. Kırklarelispor hedefleri olan bir takım. 50. Yılımızda müthiş bir kadro kurmak amacındayız. Kırklarelispor’u, Valimiz, Belediye Başkanımız ve taraftarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde PTT 1. Lige çıkartacağız. Bir üst lige çıkmak için çabalayacağız” şeklinde konuştu.
“1968’den 2018’e”
1968’den 2018’ yarım asırı geride bıraktıklarını dile getiren Can “11.06.1968 yılında kurulan Kırklarelispor’umuz şanıyla, şerefiyle 50 yılı geride bıraktı. Yarım asırdır kuruluş misyonlarından ve duruşundan ödün vermeden alnının akıyla mücadele eden Kırk Şehitler Abidesi’nin temsilcisi şanlı kulübümüzün ilk kurucuları olan; Halit Gökçe, Muzaffer Ender, Ali Göker, Rasim Bolca, Şeref Alkan, Turhan Göker, Doğan Dingiloğlu, Coşkun Yanardanoğlu, Sami Özturhan,

İbrahim İşbırakmaz, Zaim Hersekli, Hikmet Sunal, Şinasi Aydın, Fikret Dalaman ve geçmiş dönem başkanlarımız ile yönetim kurulu üyelerimizi saygı, sevgi ve minnetle yâd ediyoruz. Aldığımız bayrağı yere düşürmeden gururla taşımak için canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz. 2009 yılında yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızla birlikte Kırklarelispor Kulübü yönetimine layık görüldük. 2009 yılında Başkanlık koltuğuna oturduğum ilk andan, şuan ki zamana kadar geçen sürede taraftarlarımızla birlikte çok sayıda başarının altına imza attık. Taraftarlarımızın koşulsuz desteği ve ilgisi sayesinde tarihi şanlı zaferlerle dolu olan Kırklarelispor’u, şuan bulunduğu noktadan daha iyi yerlere taşıyacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Bu duygu ve düşünceler ışığında Kırklarelispor’umuzun 50’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, 50 yıldır kalbi Yeşil-Beyaz atan bütün Kırklarelispor sevdalılarına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol