Kırklarelispor’un 11 Haftadır Bileği Bükülmüyor

2021-2022 futbol sezonunda TFF 2’nci Lig beyaz grupta mücadele eden yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor ligde 11 haftadır mağlubiyet yüzü görmeden yoluna devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonlara nazaran takımın tamamına yakınını yenileyen Kırklarelispor ilk hafta oynadığı ve mağlup müsabakaların ardından ligde bir daha mağlubiyet yüzü görmedi.
En son mağlubiyetini Ankara deplasmanında Ankara Demirspor karşısında 11 Eylül 2021 tarihinde alan Kırklarelispor hafta sonu oynayacağı Akhisarspor maçında da mağlup olmadığı takdirde 3 ayı aşkın bir süredir mağlup olmam unvanına erişecek.
Geçtiğimiz hafta sonu lig ikincisi Isparta 32 Sporla deplasmanda 1-1’lig skorla ayrılan Kırklarelispor ligde 7’inci beraberliğini aldı.
Galibiyet serisi yakalamasa da son derece zor gol yiyen ve ciddi bir direnç ortaya koyan Kırklarelispor futbol takımı ligde attığı 19 gol ve yediği 14 golle 6’ıncı basamağa kadar yükselmeyi başardı.
4 galibiyet 7 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 19 puan toplamayı başaran temsilcimiz de taşlar yavaşta olsa yerine oturmaya başladı.
Sezon başından bu yana sakatlıklarla uğraşan ve bir türlü ideal kadrosunu oluşturamayan Kırklarelispor’da sakatlıkları iyileşen futbolcularda takıma dönmeye başladı.
Maçla ve ligle ilgili açıklamada bulunan Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can “Tebrikler kardeşlerim inanılmaz mücadele kaçan penaltı 11 haftadır yenilgi görmeyen bir takım Kırklareli’nin gururusunuz ayağınıza yüreğinize sağlık.
Ben bundan sonraki süreçte çok daha iyi olacağımıza ve üst sıralarda yer alacağımıza inanıyorum.
Hedefleri olan bir takımımız var. Lige uyum sorunu yaşayarak başladık. Ancak sonrasında ciddi bir şekilde direnç göstererek kendi gerçek kimliklerini ortaya koydular.
Isparta karşısında kazanmak istiyorduk. Çokta iyi futbol oynadık penaltı kazandık değerlendiremedik sonrasında çok basit bir hata yüzünden geri düştük ama çabuk toparlandık ve beraberliği yakaladık.
Rakibimiz 1 pozisyon buldu 1 gol attı biz bulduğumuz pozisyonları bir türlü değerlendiremedik.
Bundan sonraki süreçte alacağımız seri galibiyetlerle sezonun ilk yarısını en iyi yerde olmamız gereken yerde tamamlamak istiyoruz” dedi. (E.Baycan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol