Kırklarelispor’dan taraftarlarına mesaj: “Biz hazırız, ya siz?”

Kırklarelispor bir yandan yeni sezona hazırlanırken bir yandan da takıma katkı sağlayacak stat reklâmları ve sponsor arayışlarına devam ediyor. Bu yıl oldukça iddialı bir takım oluşturan Kırklarelispor yönetimi, bu tür dertlerden ziyade sadece Lige konsantre olup çıtayı yüksekte tutmak istiyor

“Sponsor arayışları hala devam ediyor”
Kırklarelispor şu son zamanlarda oldukça sıkıntılı günler yaşadı. Her sene olduğu gibi bu yılda sponsor konusunda çaresiz kalan Kırklarelispor buna rağmen güzel isimlerle birlikte faydalı yerlere transfer yaparak mücadelesini ortaya koymuş oldu. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, “Biz çok fazla bir şey istemiyoruz. Bizim burada dişimizle tırnağımızla ortaya bir şeyler koymak istediğimiz işlerin bir ucundan tutan olsun istiyoruz. Sonuçta bilinmelidir ki bizimde bütçemiz sınırlı, buna rağmen transferlerde gerekli özveriyi göstererek, zorlu bir Ligde iyi oyuncularla mücadele edeceğimizin bilincinde olarak nokta transferler yaptık. Her yıl olduğu gibi bu yılda sponsor bulma konusunda yine çaresiz kaldık. Şehrimizde o kadar iş adamı, müdürlükler ve odalar mevcutken bunlardan sadece cüzi bir yardım sayesinde Kırklarelispor çok çok iyi yerlere gelmesinde hepsinin faydası olabilir. Sonuç olarak Kırklarelispor adını aldığı şehri için bir mücadelesi var. Bunu göz ardı etmeyip elimizden tutmalılar. Bakıldığında hiç başarı kolay elde edilmiyor. Şükürler olsun bu günlere kadar hep mücadele ve halkımızın desteği ile geldik.
Bu yılda Ligin başlamasına çok az bir süre kaldı. Ufakta olsa tüm kesimin Kırklarelispor’a yardım etmesini bekliyoruz” dedi.
“Stadımıza
reklâmları
bekliyoruz”
Ligin başlamasına bir hafta kala saha içi stat reklâmlarını da aldıklarını vurgulayan Volkan Can, “Bildiğiniz üzere açılışını yeni yaptığımız stadımızda firmaların, şirketlerin ve dükkânların reklâmlarına yer veriyoruz. Bu gibi şeyler Kırklarelispor’a ufakta olsa bir katkı sağlıyor. Özellikle bunun takımımıza maddi yönden katkısı azda olsa olacaktır” diyerek stat reklamlarının önemine değindi.
“Yaptığımız transferlerle
şampiyonluğa
aday takımız”
Bilindiği üzere transferde şaha kalkan Kırklarelispor, Kırmızı grupta oldukça ses getirdi. Oldukça zor rakiplerin bulunduğu grupta Kırklarelispor’un yaptığı transferler, diğer rakiplere gözdağı verdi. Eksik yerlere nokta transferler ve daha önce Galatasaray gibi köklü kulüplerde oynamış futbolcuları da kadrosuna katan Kırklarelispor, yarışta bir adım önde olduğunu gösterdi. Görülüyor ki Kırklarelispor şuan motivasyon ve moral açısından mükemmel seviyede ve ilk maçını deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçını dört gözle bekliyor.
“Kırklarelispor’un
transferleri”
Serkan Çalik
Sağ Kanat
Yaş: 30
Sarıyer’den
Ahmet Devret
Sol Bek
Yaş: 28
Konya Anadolu Selçukspor’dan
Celal Aras
Stoper
Yaş: 29
Bandırmaspor’dan
Mustafa Soytaş
Sol Kanat
Yaş: 29
TKİ Tavşanlı Linyitspor
Zekeriya Kacaroglu
Sağ Bek
Yaş: 23
Bayrampaşa’dan
Ahmet Sahbaz
Stoper
Yaş: 25
Tokatspor’dan
Barış Bakır
Sol Kanat
Yaş: 32
Sarıyer’den
Oğuzhan Bahadır
Kaleci
Yaş: 36
Kayseri Erciyesspor’dan
Emre Avci
Önlibero
Yaş: 22
Hacettepespor’dan
Soner Birinci
Stoper
Yaş: 22
Konya Anadolu Selçukspor
Ali Ihsan Sahin
Santrafor
Yaş: 23
Kulüpsüz

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol