Kırklarelispor’dan sevgililer günü hediyesi

Spor Toto 2. lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor 14 Şubat Çarşamba günü saat 13:30’da Zonguldak Kömürspor’a konuk oldu. Son derece Yeşil Beyazlı ekip için önemli olan müsabakayı 1-0’lık skor ile Kırklarelispor kazandı. Mücadele sonrası Kırklarelispor Başkanı Volkan Can sevgililer gününde bu galibiyeti Kırklareli’ne armağan ettiğini söyledi.

Kırklar Haber
Temsilcimiz Kırklarelispor 14 Şubat Çarşamba günü saat 13:30’da Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda Zonguldak Kömürspor’a konuk oldu. Konuk olduğu rakibi Zonguldak Kömürspor’u 1-0 mağlup eden Kırklarelispor puanını 35’e çıkardı. Gerçekleşen mücadeleyi Necati Selçuk Şahin, Kemal Mavi, Mustafa Cüneyd Çalışkan yönetti.
Stat: Kemal Köksal
Hakemler: Necati Selçuk Şahin, Kemal Mavi, Mustafa Cüneyt Çalışkan.
Zonguldak Kömürspor: Sinan, Kemal (Dk.86 Ali Kemal), Kamil, Şevket, Hasan (Dk.69 Hüseyin), Onur, Raşit (Dk.75 Tahir), Mert, Uğur, Okan, Furkan
Kırklarelispor: Alişan, Davut, Osman, Koray, Soner, Caner, Salim (Dk.46 Ersoy), Hakkı İsmet (Dk.73 Yusuf), Enis (Dk.60 Mehmet), Ahmet, Oğuzhan
Gol: Dk.71 Kamil(Zonguldak Kömürspor Kendi kalesine)
Sarı Kart: Mert (Zonguldak Kömürspor), Soner (Kırklarelispor)
Taraftar; “Teşekkürler
Kırklarelispor”
Her zaman takımının yanında olana 39 Gençlik taraftar grubu reisi Uğur Çevik 39 Gençlik adına Kırklarelispor’a teşekkür etti. Çevik “39 Gençlik taraftar grubu olarak takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık bırakmayacağız. En başta Kırklarelispor Başkanı Volkan Can olmak üzere teknik personele, Teknik direktörümüz Vehbi Haluk Bulgurlu’ya ve futbolcu ağabeylerimize kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Can; “Sonuna kadar var gücümüz ile savaşacağız”
Mücadele sonunda Kırklarelispor’un var gücü ile savaşacağını belirten Kırklarelispor Başkanı Volkan Can “Önce bu maçta aldığımız 3 puan bizim play off mücadelesine girmemizi sağladı. Bu galibiyetimiz önce Kırklarelispor taraftarına sonra tüm Kırklareli halkına armağan ediyoruz. İnşallah güzel günler göreceğiz. Mücadelelerimizde eksiklerimizi görerek tamamlamaya çalışacağız. İnşallah inandığımız özlediğimiz bu ilk 5’in içine gireceğiz, çok büyük bir avantaj, biz demiyoruz şampiyon olacağız ama şampiyonluk adayları içinde bizimde olduğumuzu herkes artık görüyor. İnşallah var gücümüz ile sonuna kadar savaşacağız” şeklinde belirtti
“Şimdi sevinme
zamanı bizde”
Mücadele sonu inandıklarını ve başardıklarını belirten Başkan Volkan Can “Kırklarelispor olarak mücadelemiz bırakmadık. Takımımız bu sezon play off mücadelesinden kopmadığını gösterdi. Aynı zamanda Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruba zorlu takım olduğumuzu gösteriyoruz. Maç öncesi dediğim gibi biz takımımıza güveniyoruz. Evet inandık, güvendik bu mücadelede de Kırklarelispor olarak farkımızı gösterdik. Şimdi sevinme zamanı bizde”dedi.
“Şimdi sıra Kahraman Maraşspor mücadelesi”
Başarılı futbolcu Oğuzhan Erdoğan Kahraman Maraşspor mücadelesinin önemli olduğunu belirtti. Erdoğan “Bu maç bizim için daha da önem taşıdı. Şanlıurfa maçının anlam kazanması gerekiyorsa, bunu Kahraman Maraşspor maçı ile garantilememiz lazım. Çünkü evimizde alacağımız 3 puan ve deplasmanda en kötü alacağımız 1 puan ile zamanı geldiğinde play off oynanır. Deplasmanlarda da iyi oynuyoruz. Galip geliyoruz. Umarım bu maçtan güzel sonuç alıp, şehrimize armağan ederiz” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Şenol Devrim Ha gayret.!!! 16 Şubat 2018 Cuma 10:47:57

    Gerçekten eldeki imkanlar ile alınan sonuçların en iyisi alınıyor Başkan ve ekibi eldeki imkanları sonuna kadar kullanıyor iş sahada futbolcu kardeşlerimizde kendileri motivasyonlarını en üst noktaya çıkartır ve play off'u hedef koyarlarsa olmaması için hiç bir sebep yok çoğu gitti azı kaldı ha gayret.