Kırklarelispor’dan müthiş bir galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor 5 Kasım Pazar günü saat 13:30’da Konya Anadolu Selçukluspor’u konuk etti. Temsilcimiz Kırklarelispor için son derece önem arz eden mücadelenin galibi 4-1’lik skor ile Kırklarelispor oldu. Yeşil Beyazlı Ekip puanını 21’e çıkararak lig’de 5 sırada yer alıyor.

5 Kasım Pazar günü saat 13:30’da Kırklareli Atatürk Stadyumunda Yeşil Beyazlı Ekip Konya Anadolu Selçukluspor’u konuk etti. Oynan mücadeleyi Yakup Bakır, Nurettin Dinçer Demir, Kerem Yükünç yönetti. Temsilcimiz için son derece önemli olan mücadelede Kırklarelispor rakibi Konya Anadolu Selçukluspor’u 4-1 yenerek puanını 21’e çıkardı. Mücadelenin başında sonuna kadar hatta maç sonunda da desteğini esirgemeyen Kırklarelispor taraftarı takıma teşekkür etti.
39 Gençlik “Teşekkürler Kırklarelispor”
Her zaman takımının yanında olana 39 Gençlik taraftar grubu reisi Uğur Çevik 39 Gençlik adına Kırklarelispor’a teşekkür etti. Çevik “39 Gençlik taraftar grubu olarak takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık bırakmayacağız. En başta Kırklarelispor Başkanı Volkan Can olmak üzere teknik personele, Teknik direktörümüz Vehbi Haluk Bulgurlu’ya ve futbolcu ağabeylerimize kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Can “Sonuna kadar var gücümüzle savaşacağız”
Mücadele sonunda Kırklarelispor’un var gücü ile savaşacağını belirten Kırklarelispor Başkanı Volkan Can “Önce bu maçta aldığımız 3 puan liderliğe yani tüm ilk 5’te ki rakiplerimizle eşit olduk. Bu galibiyetimiz önce Kırklarelispor taraftarına sonra tüm Kırklareli halkına armağan ediyoruz. İnşallah güzel günler göreceğiz. İlk yarı da toplaya bildiğimiz en yüksek puanı toplayabilirsek bizim için çok büyük avantaj olacak. Mücadelelerimizde eksiklerimizi görerek tamamlamaya çalışacağız. İnşallah inandığımız özlediğimiz bu ilk 5’in içinden düşmediğimiz çok büyük bir avantaj, biz demiyoruz şampiyon olacağız ama şampiyonluk adayları içinde bizimde olduğumuzu herkes artık görüyor. İnşallah var gücümüz ile sonuna kadar savaşacağız”
“Biz birlik olduktan sonra her zaman en büyük KIRKLARELİSPOR”
“İşte görüyorsunuz herkes Kırklarelispor’un arkasında sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Cumhuriyet Başsavcımız, yerel yönetimimiz, basınımız, taraftarımız hepimiz birlik olduktan sonra bu galibiyet’i de tüm halkımıza armağan ediyorum” diye ifade etti.
Tecrübeli oyuncu Sinan Kurumuş “Her şey Kırklarelispor taraftarı için, galibiyetimiz armağan olsun”
Mücadeleyi değerlendiren tecrübeli forvet Sinan Kurumuş geçen haftayı telafi ettiklerini belirtti. Kurumuş “Geçtiğimiz hafta Karagümrük mücadelesinde iyi bir oyun sergileyemedik. Bu hafta bu mücadelenin öneminin farkındaydık ve bilincindeydik mutlaka galip gelmek istiyorduk ve ona göre hazırlandık. Hocamızın da verdiği direktifler doğrultusunda iyi bir başlangıç yaptık. Maçın ilk 10 dakikasından 2 gol bulduk. Gol’ün vermiş olduğu bu rahatlık ile geri çekildik. Sonra rakip 1 gol buldu mücadele 2-1 oldu. Ama 2. yarı mücadeleye başlar iken her şeyin bilincindeydik, farkındaydık goller bulmamız gerekiyordu. 2-1 tehlikeli bir skordu. Bizde ikinci yarı elimizden genlin fazlasını yaparak 2 gol daha atıp 4-1 galip geldik. Ben gol atmayı çok seviyorum, çok istiyorum zaten benim görevim bu işim bu ben atmasam da olur takım galip gelsin yeter. Hedefim 15 gol inşallah onu geçerim” dedi.
2. Başkan Süzülmüş “Çok Mutluyuz”
Kırklarelispor 2. Başkanı Burak Süzülmüş çok mutlu olduğunu ve geçtiğimiz haftanın iş kazası olduğunu belirterek Süzülmüş “Çok mutluyuz. Geçtiğimiz haftayı iş kazası diyelim onu tamamen zemine bağladık. Suni çimde çok kötü bir sahada kötü bir maç çıkardık. İyi değildik ve bizde kendimizi beğenmiyorduk. Bu hafta ona göre hazırlandık. Tabiî ki bu yoldu bu şekil mağlubiyetler de olacak. Ama sağ olsunlar kardeşlerimiz burada alınlarının akı ile mücadele ettiler çok güzel bir sonuç bütün Kırklareli’ne armağan olsun” diye iletti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol