Kırklarelispor’dan evinde mağlubiyet

Temsilcimiz Kırklarelispor 08 Nisan Pazar günü evinde Niğde Belediyespor’u konuk etti. Mücadele öncesi Kırklarelispor’un Niğde Belediyespor ile arasındaki puan farkı 1’di. Bu kapsamda Kırklarelispor aradaki puan farkını kapanmak adına sahada elinden gelenin en iyisi yapmasına rağmen Niğde Belediyespor, yeşil beyazlı ekibi 3-2 mağlup ederek aradaki puan farkını 4’e çıkardı.
İlk maç, ilk mağlubiyet
Geçtiğimiz hafta karşılıklı olarak Kırklarelispor Vehbi Haluk Bulgurlu ile sözleşmesini fesih etti. Yeşil beyazlı ekip, teknik direktör arayışlarına başladı. Bu arayışta Kırklarelispor eski Teknik Direktörü Bilgin Erdem ile tekrar sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Bilgin Erdem bu kapsamda ilk mücadelesinde Niğde Belediyespor karşısında 3-2 mağlup oldu.
Nereden nereye...
Kırklarelispor 2017-2018 lig mücadelesinin ilk haftalarında aldığı galibiyetler ile ligde bir çok takımın canını yaktı. Lig’in ilk yarı mücadelesine kadar iyi performans sergileyen Kırklarelispor ikinci yarısında gerileme dönemine başladı. Bu gerileme dönemi sona erecek derken Kırklarelispor üst üste aldığı mağlubiyetler ve beraberlikler ile ligde 10. sıraya kadar düştü.
“2-3 kişinin mücadelesi ile bu takım son 4 hafta daha mağlup olur”
Takımın mücadelesine karşı değerlendirmede bulunan Kırklarelispor taraftarı futbolculara tepkisini gazetemiz muhabirlerine yaptığı açıklamada anlattı;
“Kırklarelisporumuz her zaman bizim, galip olsak da mağlup olsak da bizim. Biz taraftar ve futbol severler olarak takımda sadece 2-3 kişinin hırsı ile mücadelesini görüyoruz. Fakat sadece 2-3 kişi ile bu devran böyle devam etmez. Bizim takımımız ilk haftalardaki gibi hep birlikte mücadele ve hep birlikte hırs yaptığı zaman kim gelirse gelsin bizi mağlup edemez. Onun için futbolcu kardeşlerimize sesleniyoruz bir an olsun mücadeleyi bırakmayın” açıklamasında bulundular
“Trakyamızın tek takımına sahip çıkalım”
Hiçbir geliri olmayan takıma sahip çıkılması gerektiğini söyleyen taraftar;
“Bizler Kırklarelispor sevdalıları olarak takımımızın her an yanındayız. Biz biliyoruz takımımızın hiçbir geliri yok Volkan Can Başkanımız sayesinde buralara kadar geldik. Ama biz başka kimseye anlatamıyoruz, geliri olmadığını. Olsun bizim başımızda Volkan Başkan olduğu sürece biz her daim arkasındayız” dediler.
“Nerede bu şehrin bürokratları”
Protokol açısında Kırklarelispor’un şanssız olduğunu dile getiren taraftar;
“Bizim takımımız protokol açısından şanssız. Şehrimizin takımına sahip çıkalım derken sadece teknik heyetin yanlış yaptığını biz dile getirmiyoruz. Bürokratlarında Kırklarelispor’a sahip çıkması gerekiyor” şeklinde konuştular.
Stad: Kırklareli Atatürk
Hakemler: Tolga Ahmet Kalaycı, Alper Uslu, Barkın Güdü
Kırklarelispor: Alişan, Davut, Saffet, Soner, Enis (Dk. 46 Yusuf) Ahmet, Hakkı (Dk. 80 Metincan), Osman, Oğuzhan, Salim (Dk. 46 Menderes), Caner
Niğde Belediyespor: Muzaffer, Seçkin (Dk. 90 Tolga), Mehmet Öztürk, Osman, Sefa, Mehmet Yıldırım, Ömürcan (Dk. 46 Serdar), Oktay (Dk. 87 Yunus), Eren, Taner, Volkan
Goller: Dk. 45 ve 71 Seçkin, Dk. 68 Mehmet Öztürk, (Niğde Belediyespor), Dk. 54 Eren (Kendi kalesine), Dk. 62 Menderes (Kırklarelispor)
Sarı kart: Dk. 18 Soner, Dk. 32 Caner (Kırklarelispor)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol