Kırklarelispor’dan Tuzla’ya çelme

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, 28’inci hafta mücadelesinde evinde lider takipçisi Tuzlaspor’u ağırladı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

24 Mart Pazar saat 15.00’da Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda Kırklarelispor-Tuzlaspor müsabakası oynandı. Burak Pakkan tarafından yönetilen maçta Pakkan’ın yardımcılıklarını Çağlar Mehmet Uludağ, Ejder Yapıcı ve Emre Kaan Çalışkan yaptı.
Yine Ahmethan Köse
Kırklarelispor maçına akın eden taraftarlar, güzel havayı fırsat bilerek takımlarını yalnız bırakmadılar. Temsilcimiz, iyi başladığı müsabakada taraftarının da desteği ile ataklarını hızlandırdı. Dakikalar 38’i gösterdiğinde Kırklarelispor’un gölcü ismi Ahmethan Köse penaltı vuruşunda takımını öne geçirdi.
Maç 1-1’lik skorla sonuçlandı
İlk devre bu skorla sonuçlanırken Tuzlaspor, ikinci yarının ilk dakikalarında beraberlik golünü bulurken, maçta başka gol olmadı v karşılaşma 1-1 berabere bitti. Bu sonuçla Kırklarelispor puanını 34’e yükseltirken ligde 10’uncu sırada yer aldı. Tuzlaspor ise yaşadığı puan kaybı ile zirve takibinden geri kaldı. Kırklarelispor, 29’uncu hafta mücadelesinde düşme hattı ekiplerinden Fethiyespor’a konuk olacak. Zirve yarışından kopmak istemeyen Tuzlaspor ise orta sıra ekiplerinden Bak Spor Kulübü ile kozlarını paylaşacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol