Kırklarelispor’dan 7 gollü zafer

İlimizi TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta temsil eden Kırklarelispor, ligin 27.Hafta karşılaşmasında Ankara ekibi Mamak Fk’yı konuk etti.
Son haftalardaki yükseliş grafiğini bu maçta taçlandıran yeşil-beyazlılar 7-0’lık bir galibiyete imza attı.

Kırklarelispor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Mamak FK’yı Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda ağırladı.Ligin son sıralarında bulunan rakibini tabiri caizse ezen Kırklarelispor, tam 7 golle bir zafere imza attı.
10 Mart tarihinde saat 14.00’da başlayan maça Oğuzhan Uğurlu hakemlik yaparken yardımcılıklarını Ali Uğurtan Demirtaş ve Hakan Yoldaş yaptı.
Futbol oynamaya çok müsait bir havada oynana maça bariz üstünlükle başlayan temsilcimiz, ilk golinü 24.dakikada Murat Yılmaz ile bulurken ikinci golü de yine Murat Yılmaz’dan geldi. Bu gölden yalnızca 3 dakika sonra Bahadır Taşdelen ile yeniden fileleri havalandıran yeşil-beyazlı ekip, bu skorla ilk yarıyı tamamladı.
Kırklar Gol Oldu Yağdı
İkinci yarıya skor avantajının rahatlılığıylaçıkan Kırklarelispor, iyi oyunu bu 45 dakikada da sürdürdü.İkinci yarıdaki ilk golünü 61.dakikada Mert Pekesen ile kaydeden ev sahibi ekip, 5.ve 6.golünü arka arkaya Bahadır Taşdelen ve Emre Balkı’dan bulundu. Maçın son ve skorunu belirleyen golü ise oyuna 72.dakikada giren Kubilay Akyüz attı. Bu golle birlikte 7.kez rakip fileleri havalandıran yeşil-beyazlı ekip, aldığı 3 puan ile play-off iddiasını sürdürdü. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol