Kırklarelispor’da son durum

“Hazırlık maçlarında Sultanbeylispor’u mağlup eden Yeşil Beyazlı ekip, Amedspor’a mağlup oldu”

Kırklarelispor yeni sezon hazırlıklarını Kartepe Kampında ara vermeden devam ettiriyor. Ekip burada bulunduğu zaman zarfında iki hazırlık maçı oynadı. Yeni sezon için oyuncuların hazır hale gelmesi adına önemli bir yer tutan hazırlık maçlarında Kırklarelispor’un sergilediği oyun beğeni topladı.

27 Ağustos’da ligde ki ilk maçına çıkacak olan Yeşil Beyazlı ekip, yeni transferleri ile yeni sezona tam teşekkül hazırlanıyor. Bu süreç devam ederken bir yanda hazırlık müsabakaları diğer yanda ise takımdan ayrılan isimler beraberinde geliyor.

Yeni transferlerle takım kendini ilk Sultanbeyli karşısında gördü

Kırklarelispor Kartepe kampında bulunduğu süre içinde ilk sınavını Sultanbeylipspor karşısında verdi. Teknik adam Vehbi Haluk Bulgurlu’nun gözetiminde hemen her futbolcunun görev aldığı maçta ekibimiz Salim Kaya’nın attığı tek golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Hazırlık maçında zorlu rakip Amedspor

Kırklarelispor Sultanbeylispor maçından sonra hazırlık maçında Amedspor’la bir araya geldi. Her ne kadar iyi bir mücadele gösteren Kırklarelispor olsa da maçın başından sonuna kadar oyunda üstünlüğünü kabul ettiren Amedspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Mustafa Soytaş ile yollar ayrıldı

 2016-2017 sezonunda Kırklarelispor’da top koşturan Mustafa Soytaş Yeşil Beyazlı ekibe veda ederek Niğde Belediyespor ile anlaşmaya vardı. 30 yaşında olan ve ortasaha da görev alan Sotaş, Kırklarelispor’da geçtiğimiz sezon 26 maçta görev aldı.

Takımda moraller yerinde

Yeşil Beyazlı ekip Kartepe’de olduğu bugünlerde son derece güzel görüntülere sahne oluyor. Futbolcuların keyiflerinin yerinde olduğu gözlenirken oyunculardan Sinan Kurumuş’un yeni yaşı kutlandı. Yeni yaşını takım arkadaşları ile kutlayan Kurumuş hatıra fotoğrafı çekilerek bu güzel anı ölümsüzleştirdi.

İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz

Tüm bu güzel kampın gölgesinde Teknik Adam Vehbi Haluk Bulgurlu, yeni sezonda Bugsaş spor karşısında iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, “Bu sezonun ilk maçını 27 Ağustos tarihinde Bugsaş spor ile oynayacağız. Şuan tüm takım bu ilk maça odaklanmış bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takım olarak güçlü ekiplerin bulunduğu bu zorlu maratonda her maça 3 puan parolası ile çıkarak elimizden geleni yapacağız. Şuan tek bir hedefimiz var. Evimizde oynayacağımız ilk maçı sıkıntısız bir şekilde 3 puanla kapamak istiyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Çok güzel bir haber yazımı ve yorumu olmuş.umarım Kırklarelispor bu seviyede hak ettiği başarıyı elde eder