Kırklarelispor'da MUTLU SON

Uzun yıllardır antrenman sahası eksikliği yaşayan ve bu yüzden büyük harcamalar yapan 2. Lig temsilcisi Kırklarelispor, yeni antrenman sahasına kısa süre içinde kavuşacak. Kırklarelispor Yönetiminin büyük ataklarıyla kulübe tahsis edilen 49 dönümlük arazinin, ihalesi yapıldı ve Salı günü taşeron firmaya teslim edilecek 

Kırklarelispor'un Karahıdır Mevkii'nde uzun uğraşlar sonucunda üzerine almayı başardığı 49 dönümlük arazide, Salı günü ilk kazma vurularak çalışmalara başlanacak.
Uzun süredir antrenman sahası eksikliği sebebiyle büyük maddi ve manevi kayıplar yaşayan yeşil beyazlı ekip, birkaç ay sonra kendi antrenman sahasına kavuşacak. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, kulübe 49 yıllığına tahsis edilen alanda Salı günü TFF yetkilileri ve taşeron firma ile birlikte çalışmaların başlayacağını, bu adımın takıma büyük artılar kazandıracağını söyledi.
"Üzerimizden büyük
bir yük kalktı"
Başkan Can, antrenman sahalarının olmayışı sebebiyle çok fazla zarar gördüklerini belirterek; "Uzun yıllardır dışarıda yaptığımız antrenman sebebiyle hem maddi hem de manevi zarara uğradık. Futbolcularımız fiziksel ve ruhsal açıdan yorgun düştüler. Şükürler olsun ki yaptığımız atılımların meyvesini almayı başardık ve Salı günü TFF yetkilileriyle birlikte üzerimize tahsis edilen alanın ihalesini alan taşeron firma ilimize gelerek çalışmalara başlayacak. 80 gün gibi kısa bir sürede yer teslimi yapılacak. Akabinde de bir aylık bir bekleme süremiz var. Yaptığımız hesaplamalara göre Eylül ayının sonuna doğru yeni tesisimizde antrenmanlarımıza başlamış oluruz."
"Nelerle mücadele ettiğimizi tüm
halkımız biliyor"
"Takım olarak bulunduğumuz noktaya hangi şartlar altında geldiğimiz tüm taraftarımız ve halkımız biliyor.
Çok zor süreçler, çok zor engeller atlattık. Bunu başarabilmemizdeki tek sebep, hem futbolcularımıza olan inancımız hem de takıma olan bağlılığımızdı. Neyse ki hiçbir problemimiz kalmadan, hiçbir kayıp yaşamadan tüm sıkıntıların üstesinden geldik.
İnşallah bundan sonraki süreç bizim için çok daha iyi olacak. Hem yönetime hem teknik heyete hem de futbolculara bu konuda güvenimiz sonsuz."
"Yılda 100 bin TL para harcıyorduk"
"Uzun yıllar şehrimizden uzakta antrenmanlar yaptık. Bu bizlere büyük maddi kayıplar yaşattı. Yıllık ortalama 100 bin TL gibi bir 2. Lig kulübü adına çok büyük bir parayı, bizler antrenman yapabilmek adına harcadık.
Bununla birlikte gelen hem yorgunluk hem de moral bozukluğu maçlarımıza yansıdı. İnşallah yeni antrenman sahamızla birlikte tüm bu sorunlar ortadan kalkacak ve bizler hak ettiğimiz başarıları elde edeceğiz.
Takım olarak en büyük hedefimiz budur. Kırklarelispor'u layık olduğu noktalara çıkarmak."
"Hep bir adım ileri
gideceğiz"
"Geride bıraktığımız sezonlarda bin bir zorluğa rağmen ligde kalarak, şampiyonluk kadar değerli bir başarıya imza attık.
Bu bize hem ekstra güven kazandırdı hem de hedeflerimizi yükseltmemize katkıda bulundu.
İnşallah tüm atılımlarımızın, çabalarımızın karşılığını alarak yolumuza kayıpsız devam ederiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol