Kırklarelispor’a moral kahvaltısı

2 Kasım Perşembe günü saat 10:30’da Kırklarelispor futbolcularına Hookah Station Cafe işletme sahibi Mustafa Köseoğlu moral kahvaltısı verdi.

Temsilicimiz Kırklarelispor’a 2 Kasım Perşembe günü saat 10:30’da Hookah Station cafe işletme sahibi Mustafa Köseoğlu moral kahvaltısı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya futbolcuların yanı sıra teknik heyet katılım gösterdi. Kahvaltı sırasında her zaman Kırklarelispor’un arkasında olduğunu belirten Köseoğlu
“Kırklarelispor’umuzun her zaman arkasındayız. Evet geçtiğimiz hafta bir yenilgi yaşadık. Fakat takımımız moralini bozmaması lazım. Bu hafta da önemli bir mücadele ile karşı karşıyayız. Bu hafta ki Konya Anadolu Selçukspor mücadelesinde takımımızın moralini yüksek tutmak gerekiyor”
“Teşekkürler Kırklarelispor”
“Şehrimizin takımı Kırklarelispor takımına ve teknik heyete çok teşekkür ediyorum. Davetimizi reddetmediler. Bu güzel davranışlarından dolayı takımımız Kırklarelispor’u kutluyorum. Bu haftaki mücadele de takımımıza başarılar diliyorum” dedi.
“Teşekkürler Mustafa Köseoğlu”
Moral kahvaltısı için teşekkür eden Kırklarelispor Teknik Direktörü Vehbi Haluk Bulgurlu “Mustafa Köseoğlu arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu moral kahvaltısında gerçekten futbolcularımıza verdiğiniz destek güzel bir davranış” dedi.
“Hiçbir maç kolay değil”
Bu haftasonu oynayacakları Konya Anadolu Şelçukluspor maçını hafife almadıklarını kaydeden tecrübeli oyuncu Enis Çeliksu "Hiçbir maç kolay değil. Bizde bu hafta hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Zaten her şeyin farkında olan bir futbolcu topluluğu var, geçtiğimiz sezon her ne kadar sıkıntılar yaşasak da bu saatten sonra psikolojik olarak bu maçları kaldırabilmek, oynayabilmek çok önemli. Bu maçı kazanıp, ilk 3'e girme yarışımızı sürdüreceğiz. Bu hafta çok önemli bizim işimiz de bu mücadele de 3 puan alıp savaşmaya Allahın izni ile devam edeceğiz” dedi.
“Bu sezon hepimiz için büyük umutlar taşıyor”
Salim Kaya konuşmasının devamında bu sezon kurulan kadroya değinerek;"Bu sezon her zaman olduğu gibi Başkanımız Volkan Can futbol anlayışına yakışan bir takım kuruldu. Yapılan nokta atışı transferlerle takımımızın gücüne güç katıldı. Bu sezon ligin ilk sıralarında rakiplerimizi zorluyoruz. Hedefimiz tabi ki PTT 1. Lig. Bunun için fazlasıyla çaba göstereceğiz. İnşallah bu sezon tüm Kırklarelispor ailesine uğurlu gelir ve hedeflediğimiz yolda sıkıntılarla karşılaşmayız. Ben bir kez daha yemeğe katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.
“Bu birlik ve beraberlik bozulmadığı sürece kimse önümüze geçemez”
Tecrübeli forvet Sinan Kurumuş organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti;
”Bu günkü moral kahvaltısında olduğu gibi yapılan bu tür organizasyonlar takımlara moral verir. Bunlar bizim birlikteliğimizi pekiştirir, arttırır. İnşallah bu tür organizasyonlar daha da artar ve Kırklarelispor ailesi her geçen gün büyür”
“Kırklarelispor bu sezon daha tecrübeli bir takım”
Defans oyuncusu Saffet Gurur Yazar konuşmasında
“Bu sezon geçtiğimiz sezonlara göre daha tecrübeliyiz. Bu doğrultuda daha bilgiliyiz ve ligi daha iyi tanıyoruz. Bir kaç sezondan beri asansör takım olmadık. Yeri geldi zirveye de oynadık, yeri geldi orta sıralardaki yerimizi de koruduk. Şuan iskelet bir kadromuz var. Yeni gelen arkadaşlarımızla daha fazla güçlendik" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol