Kırklarelispor’a Bilet Desteği

Türkiye Ziraat Kupası son 16 Turnuvası’nda mücadele eden Kırklarelispor’un Başkanı Volkan Can, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KTSO) ziyaret etti. 

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ve KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser her zaman Kırklareli’nin gururu olan Kırklarelispor’un yanında olduklarını söylediler.
“Kırklareli’mizin adını tüm Türkiye’ye duyurdular”
Kırklareli’nin tüm Türkiye’de tanıtımında büyük rol oynayan Kırklarelispor’u tebrik eden KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Kırklarelispor’umuz aldığı başarılı sonuçlar ile ilimizin adının tüm Türkiye’de duyurulmasında büyük rol oynamaktadır. Türkiye Ziraat Kupası’nda son 16’ya kalarak ilk maçta MedipolBaşakşehir ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak turu geçmek için büyük avantaj yakalayan Kırklarelispor’umuzu canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
Türkiye Ziraat Kupası son 16 Turu 2. maçında 21 Ocak 2020 Salı günü saat 14.00’te Kırklareli Atatürk Stadı’nda MedipolBaşakşehir ile karşılaşacak olan Kırklarelispor’umuza destek olmak için Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri olarak 250 adet Bilet aldık. Tüm Kırklarelileri takımlarına destek olmak için stada gitmelerini istiyoruz”dedi.
“Desteklerinden dolayı Kırklareli adına
teşekkür ederiz”
Her kesimden kendilerine destek verilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın değerli Yönetim Kurulu Başkanı,Meclis Başkanı,Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin göstermiş olduğu misafirperverlikten çok memnun kaldık. Kırklarelispor’umuzadestek olmak amacıyla 250 adet bilet satın alarak kulübümüzün yanında olduklarını tekrar ispat ettiler. Desteklerinden dolayı Kırklarelililer adına çok teşekkür ederiz” dedi. (KTSO)




Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol