Kırklarelispor yeni sezona “Merhaba” dedi

Yeşil Beyazlı ekip Çarşamba günü saat 18.30’da Karahıdır’da bulunan antrenman sahasında sezonun ilk idmanına çıktı. Merakla beklenen yeni transferlerde antrenmandaki yerini aldı.

Kırklarelispor yeni sezon için ilk idmanına çıktı. Antrenör Vehbi Haluk Bulgurlu gözetiminde toplanan takıma Bulgurlu kısaca bir konuşma yaparak, “Bu tek kişilik bir oyun değil bu bir takım oyunu 11 kişi ile oynan sonradan girenler ile 18 kişi oluyor. Ama 11 kişi el ele verdiğinde kalitede iyi ise başarılmayacak hiçbir şey yok. Kim hangi kadroyu kurarsa kursun arkadaşlar kafanıza takmayın. Ben liglerde yıllardan beri takım yönetiyorum. Biz istiyoruz ki oynayan 13 arkadaşımız olsun. Onların arkasında destekleyen arkadaşlar da genç olsun. İyi bir kadro olsun. Daha da transferlerimiz devam edecek. Eksik olan yerlerimiz var kapatmamız gereken yerler var. Oraları çok kısa zamanda halledeceğiz. İyi kadro ile bu ligi daha iyi yerlerde bitirmeye çalışacağız” dedi.
Antrenman açma
germe ile başladı
Oyuncular Antrenör Haluk Bulgurlu’nun konuşmasının ardından hemen ısınma hareketlerine geçiş yaptı. Havanında müsait olması ile birlikte oyuncular rahat bir şekilde antrenmanlarını gerçekleştirdiler.
İdman düz koşu ile devam etti
Oyuncular tamamen ısındıktan sonra düz koşuya geçti. Gruplar halinde farklı bölgelerde sahayı turlayan oyuncuların keyifli hali de dikkatlerden kaçmadı.
Can; “Umarım
güzel başladığımız sezonu iyi yerde noktalarız”
Öte yandan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’da yeni sezonun ilk antrenmanında iyi bir başlangıç yaparak sezonu da en iyi noktada tamamlamak istediklerini ifade etti. Can; “Gruplarımız da ki takımlar belli oldu. Zor bir gruba düşmüş olsakta biz de profesyonel bir takımız. Sahaya çıktığımız var gücümüzle oynayıp, her maçta 3 puan hedefinde olacağız. O yüzden bu tür durumların gerçekleşmesinin öncesinde idmanlar çok büyük önem arz ediyor. Takım olarak ilk idmanımızda oyuncularımız gördüğümüz kadarı ile istekli ve arzulular. Hepsi Kırklarelispor’un başarısı için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Umarım 2017-2018 sezonu bizim sezonumuz olur” dedi.
2. Lig 26
Ağustos da start alıyor
Süper Lig İlhan Cavcav sezonunun ardından 2017–2018 Sezonu TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in de sezon planlamaları açıklandı.
TFF 2 ve 3. Lig'de sezon 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlarken, ilk yarı maçları 17 Aralık 2017 Pazar günü tamamlanacak. Liglerde 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ikinci yarı başlayacak ve normal sezonun son maçları 5 Mayıs 2018'de oynanacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol