Kırklarelispor yarın Şanlıurfaspor deplasmanına çıkacak

TFF 2.lig Kırmızı Grupta şehrimizi başarıyla temsil eden Kırklarelispor yarın Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda Şanlıurfaspor’a konuk olacak. Saat 18.00’de başlayacak mücadeleyi Serdar Akkoçoğlu, Barkın Güdü ve Murat Erölmez hakem üçlüsü yönetecek.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Bandırmaspor’u 3-1, hafta içinde ise Utaş Uşakspor’u yine kendi evi Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda 4-1 yenerek Türkiye Kupası’nda adını 4’ncü tura yazdıran Kırklarelispor, Şanlıurfaspor deplasmanında son haftalardaki başarılı grafiğini sürdürmeye çalışacak. Kırklarelispor geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik ile 7 puan topladı. Şanlıurfaspor ise 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 haftada 10 puan elde etti. Maç öncesi Şanlıurfaspor topladığı 10 puan ile 3’ncü sırada bulunurken, Kırklarelispor 7 puan ile haftaya 8’nci sırada giriyor.
Kırklarelispor’un hedefi 3 puan
Son 2 maçtaki başarılı futbolunu sürdürmek isteyen Kırklarelispor, Şanlıurfaspor deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor. Ligin ilk haftasına 3-0’lık Etimesgut Belediyespor deplasmanında aldığı 3 puanla başlayan Kırklarelispor ligin 2’nci haftasında kendi evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. 3’ncü hafta mücadelesinde ise Kırklarelispor ligdeki tek yenilgisini Pendikspor’a 3-0’lık skorla aldı. Geçen hafta Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda konuk ettiği Bandırmaspor’u 3-1 ile geçen Kırklarelispor puanını 7’ye yükseltti. Salı günü oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde Utaş Uşakspor’u iyi oyun sonrasında 4-1 ile geçen Kırklarelispor adını 4’ncü tura yazdırdı.
Kırklarelispor Serdar Akkoçoğlu’nun yönettiği 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu maçta Kırklarelispor 1 kırmız kart gördü. Serdar Akkoçoğlu yönetiminde oynadığı 2 deplasmanda Kırklarelispor galibiyet elde edemedi. Bu 2 maçtan 1’i yenilgi 1’i ise beraberlikle sonuçlandı. Şanlıurfaspor ise Serdar Akkoçoğlu yönetiminde çıktığı tek maçtan yenilgi ile ayrıldı. Aynı zamanda bu tek maçta Şanlıurfaspor 1 kırmızı kart gördü.
İlter Ayyıldız ve Ahmethan Köse çok
formda
Kırklarelispor son 2 maçında 7 gol atarken bu gollerin 5’ini İlter Ayyıldız ve Ahmethan Köse kaydetti. İlter Ayyıldız 3 gol atarken Ahmethan Köse 2 gol kaydetti. Özellikle bu 2 futbolcu gösterdikleri performans sebebiyle Kırklarelispor taraftarından büyük destek gördüler. Şanlıurfaspor deplasmanında İlter Ayyıldız ve Ahmethan Köse takımın en kritik 2 ismi olacaklar.
Şanlıurfaspor henüz ligde yenilmedi.
Lider Menemenspor ve 2’nci sırada bulunan Tuzlaspor ile birlikte topladığı 10 puanla ligde en fazla puan toplayan 3 takımdan biri olan Şanlıurfaspor geride kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Ligin ilk haftasında kendi evinde ağırladığı Fethiyespor’u 2-1 yenen Şanlıurfaspor, ligin 2’nci haftasında Kahramanmaraş deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Ligin 3’ncü haftasında GAP Stadyumu’nda Sivas Belediyespor’u 1-0 yenen Şanlıurfaspor ligdeki 2’nci galibiyetini elde etti. Geçen hafta Zonguldak Kömürspor deplasmanına çıkan Şanlıurfaspor rakibini 1-0 yenerek puanını 10’a yükseltti.
Buna karşın Şanlıurfaspor Türkiye Kupası’na erken veda etti. GAP Stadyumu’nda ağırladığı Yomraspor’a 1-0 kaybeden Şanlıurfaspor Türkiye Kupası’na 3. turda veda etmiş oldu.
Aralarındaki son 5 maç
02.12.2015: Şanlıurfaspor 1 Kırklarelispor 0
30.11.2016: Şanlıurfaspor 4 Kırklarelispor 1
19.01.2017: Kırklarelispor 0 Şanlıurfaspor 2
08.10.2017: Kırklarelispor 0 Şanlıurfaspor 0
26.02.2018: Şanlıurfaspor 3 Kırklarelispor 0
Türkiye Kupası’nda Kırklarelispor’un muhtemel rakipleri belli oldu.
Türkiye Kupası 4’ncü turunda mücadele edecek Kırklarelispor kurada seribaşı olmayacak.
Kırklarelispor’un muhtemel rakipleri;
Trabzonspor,
Göztepe,
Demir Grup Sivasspor,
Kasımpaşa,
Kayserispor,
Evkur Yeni Malatyaspor,
Aytemiz Alanyaspor,
Bursaspor,
Antalyaspor,
Atiker Konyaspor,
Çaykur Rizespor,
MKE Ankaragücü,
Büyükşehir Belediye Erzurumspor,
Osmanlıspor Futbol Kulubü,
Gençlerbirliği,
Kardemir Karabükspor,
Boluspor,
Ümraniyespor,
Balıkesirspor Baltok,
İstanbulspor,
Giresunspor,
Adana Demir Spor,
Denizlispor,
Hatayspor,
Altay,
Afjet Afyonspor,
Menemen Belediyespor ve
Bandırmaspor oldu.
4.tur mücadeleleri 30-31 Ekim, 1 Kasım’da tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak. 4’ncü turdan sonra ise maçlar çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanmaya devam edecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol