Kırklarelispor transfer çalışmalarına önümüzdeki hafta başlıyor

2015-2016 sezonunda da ilimizi 2. Ligde temsil edecek olan yeşil beyazlı ekip Kırklarelispor, transfer çalışmalarına 15 Haziran 2015'de başlıyor. Yeşil beyazlı ekip, ilk adımda mevcut kadroyu koruyarak, iç transferi eksiksiz atlatmak ve ondan sonra dış transfere yönelmek istiyor. Takımın Başkanı Volkan Can, çalışmaları en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini, iç transferi en iyi şekilde tamamlamak istediklerini belirtti

Transfer çalışmalarına ne zaman başlayacağı merak konusu olan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, tarihi belirleyerek 15 Haziran 2015'i işaret etti. 2015-2016 sezonu hazırlıklarına iç transferle birlikte başlayacak olan yeşil beyazlı ekip, mevcut kadroyu tamamen koruyarak yeni sezona başlamak istiyor. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, konuyla ilgili yaptığı açıklamada takım olarak geçen sezondan çok iyi bir kadroya sahip olduklarını, yeni sezonda mevcut kadroyu tamamen korumak istediklerini kaydetti.
"Mevcut kadromuz ile hedeflerimize ulaşabiliriz"
Başkan Can konuşmasının devamında şunları söyledi; "Bizim için önemli olan bu sezon elimizdeki kemik kadroyu koruyarak takıma nokta transferler yapmak. Bunu başarabilirsek yeni sezonda büyük başarılar elde edebilmemiz adına önümüzde hiçbir engel yok.
Dolayısıyla bizim ilk hedefimiz iç transferi en iyi şekilde tamamlayarak, sonra dış transfere yöneleceğiz. İnşallah bunu başarırsak, yeni sezonda her şey istediğimiz gibi olacak."
"Dış transferi 15 Haziran'dan sonra şekillendireceğiz"
"İç transferi eğer eksiksiz tamamlarsak, dışarı transferimizi buna göre şekillendireceğiz. Geride kalan süreçte elde ettiğimiz tecrübeler, geçen sezonki kadromuzun büyük başarılar elde edebileceğini bize gösteriyor.
Bu bağlamda baştan sona bu kadromuzu koruyarak, dış transferde nokta atışı isimlere yönelmek istiyoruz. Takım olarak iyi noktalara gelebilmemiz adına, transfer sürecinde yapacağımız atılımlar bizim için çok önemli."
"Zor bir sezon atlattık"
"Çok zor bir sezonu geride bıraktık. Acısıyla tatlısıyla, stresiyle mutluluğuyla 34 haftalık koca bir sezon bitti. Hiçbir zaman inancımızı, birbirimize olan bağlığımızı kaybetmedik. Futbolcularım her zaman yapması gerekenin fazlasını yaparak, takımımızın ligde kalmasında ön ayak oldular.
Tüm bunları düşündüğümüzde ve geride kalan sezona baktığımızda, aslında kemik kadromuzun ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz. Bir sezonu birlikte geçiren, takım oyununu en iyi şekilde oturtan futbolcularımız, ligi ilk 10'da tamamlamamızı sağladı."
"Herkes elinden geleni yaptı"
Bugüne kadar hep kısıtlı imkanlarla mücadele ettik. Takım olarak birlik ve beraberliğimizin bize sağladığı güç ile maçlardan alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Geride kalan sezonda da bunu çok kez yaşadık.
Türkiye genelinde baktığınızda stadı olmayan, antrenman sahası olmayan hiçbir takım, profesyonel ligdeki yerini korumayı başaramamıştır. Bizler bunu başararak aslında daha da büyük bir işe imza attık. El birliğiyle, sadece Kırklareli'ni en güzel şekilde temsil edebilmek adına var gücümüzle çalıştık ve başardık. Başta Başkanımız Volkan Can olmak üzere, yönetimimiz, teknik kadromuz, futbolcularımız, kulüp adına farklı görevlerde çalışan herkes, kendi menfaatlerini düşünmeden sadece Kırklarelispor'u düşünerek bir sezon boyunca mücadele ettiler. Taraftarımız tüm zorluklara rağmen gerek iç sahada gerekse dış sahada bizleri yalnız bırakmayarak galibiyetlerde pay sahibi oldular.
Ben hem şahsım hem de kulübümüz adına emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Varlığımızı sürdürebilmemiz adına atılan her türlü adımın karşılığını almış olmak bizleri çok mutlu ediyor."
"Planlarımızı en ince ayrıntısına kadar hesaplıyoruz"
"Gerek iç transferde gerekse dış transfer anlamında atacağımız tüm adımları en ince ayrıntısına kadar hesaplıyoruz. Bu sezon hedeflerimize ulaşabilmemiz adına, takımı tam anlamıyla eksiksiz hale getirmemiz gerekiyor. Hem altyapı hem de kadro olarak bunu başarabilirsek, yeni hedeflere ulaşmamız bizleri zorlamayacak. Bu bağlamda mevcut kadronun korunması, dış transferde izlenecek politikalar, yeni sezon hazırlıkları. Bunların tümünü en ince ayrıntısına kadar hesaplıyoruz."
"Ziraat Türkiye Kupası çok önemli"
"Geride bıraktığımız sezon Ziraat Türkiye Kupası'na çok erken veda ettik. Bu bizi çok fazla üzdü.
Yeni sezonda Türkiye Kupası'nda Seri Başı olma hakkını elde ettiğimiz için, bu sezon kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Çünkü Ziraat Türkiye Kupası her takım için ekstra bir gelir kaynağı demek" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. İnşallah klrklarelispor usüperligdegörürüzyenisezondabaşarllardılerımbırklrklarelılıolarak