Kırklarelispor sahadan 1 puanla ayrıldı

Hafta sonu Kırklareli Atatürk Stadyumunda Kırklarelispor ile Adıyamansporun karşı karşıya geldiği TFF 2. Lig maçında ev sahibi Kırklarelispor kendi sahasında oynamanın avantajını gole çevirmek istediyse de başarılı olamadı. İki takımdan sahadan golsüz ayrıldı. Kırklarelispor’un 1 puan aldığı karşılaşmayı Onur Bingöl yönetti. 

Hafta sonu Kırklareli Atatürk Stadyumunda 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor ile Adıyamanspor saat 17.00’da karşı karşıya geldi. Maçı Onur Bingöl, Azad İlhan (1. Yardımcı Hakem) ve Levent Yeşilyurt (2. Yardımcı Hakem) Uğurcan Gökler (Dördüncü Hakem) yönetti. 4 Eylül Pazar günü karşı karşıya gelen ekipleri Kırklareli Atatürk Stadyumunda Kırklareli Valisi Birol ekici ile birlikte protokol tribününde AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Babuşçu ile birlikte izledi. Kırklarelispor taraftarları da stadyumda yerini aldı. 
Kırklarelisporun ev sahipliğinde gerçekleşen karşılaşmada maç 0-0 berabere biterken ev sahibi avantajını gole çevirmek isteyen takımımız beklediğini bulamadı.Sahadan 1 puanla ayrıldı. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol