Kırklarelispor mağlubiyetlerine devam ediyor

Temsilcimiz Kırklarelispor 29 Nisan Pazar günü Bandırmaspor’a konuk oldu. Saat 15:30’da başlayan mücadelede Kırklarelispor evine puansız döndü. 

29 Nisan Pazar günü Kırklarelispor 17 Eylül stadyumunda Bandırmaspor’a konukl oldu Saat 15:30’da başlayan mücadeleyi Yakup Bakır, Suat Güz, Emin Barlas yönetti. Mücadelenin başlaması ile birlikte Bandırmaspor elinde geleni yaparken Kırklarelispor’da 3 puan için sahada tüm hünerlerini ortaya çıkardı. Fakat dakikalar 31’i gösterdiğinde Bandırmaspor 1-0’lık skor ile öne geçti. Daha sonra ilk yarı sonra erdi. İkinci yarı başladıktan sonra Kırklarelispor daha çok mücadelesini oyuna sürmesine rağmen 50. dakikada Bandırmaspor skoru 2’ye yükselti. Daha sonra 69. dakikada Kırklarelispor skoru 2-1’e getirirken mücadele 2-1 son buldu.
Stat: 17 Eylül
Hakemler: Yakup Bakır, Suat Güz, Emin Barlas.
Bandırmaspor:Ali, Birhan, David Deniz, Özgür, Erhan (Dk. 89 Erdi), Berkay, Hüseyin, Nurettin, Oğuzhan (Dk. 82 Feyyaz, Bahri, Mertcan (Dk.35 Murathan)
Kırklarelispor: Alişan, Davut, Soner, Enis, Ahmet, Hakkı İsmet, Tekin (Dk. 60 Salim),Yusuf (Dk. 66 Muhammed Uğur),Oğuzhan, Müslüm, Ümit Can (Dk. 85 Ali İhsan)
Goller: Dk. 31 Hüseyin, Dk. 50 Özgür (Bandırmaspor), Dk. 69 Oğuzhan (Kırklarelispor)
Sarı Kartlar: Berkay, Mertcan(Bandırmaspor), Yusuf, Tekin,Hakkı İsmet, Soner
(Kırklarelispor)
Kırmızı Kart: Dk.23 Müslüm(Kırklarelispor)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol