Kırklarelispor lig öncesi son hazırlık maçına çıkıyor

Can “Son hazırlık maçında tüm Kırklareli halkını davet ediyorum”
Kırklarelispor, 26 Ağustos’ta başlayacak olan Spor Toto 2. Lig öncesi son hazırlık maçına, 19 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'da Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda Tekirdağspor’u konuk edecek. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, bu önemli maçta bütün taraftarı takıma destek için orada görmek istediğini belirtti
2017-2018 Sezonu'nda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Kırklarelispor, Ligin başlamasına sayılı günler kala son hazırlık maçına çıkıyor. 19 Ağustos Cumartesi günü, Kırklareli Atatürk Stadyumunda Tekirdağspor ile oynanacak maç öncesi, Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, maçın onlar için çok önemli olduğunu, Kırklarelispor'un son eksikliklerinin burada öğrenileceğini söyledi. Başkan Can, skordan çok takımın gidişatının tespit edileceği, futbolcuların birbirleriyle olan uyumunun ne seviyede olduğunu göreceklerini ve Tekirdağspor, Kırklarelispor maçının tüm Kırklareli halkına ücretsiz olduğunu ifade etti.
Son hazırlık maçı ücretsiz
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can Tüm Kırklareli Halkını maça davet ettiğini belirterek “ Lig öncesi son hazırlık maçına tüm Kırklareli halkımız davetli.
"Skor önemli değil"
Takımın yapılan transferlerin ardından iyice oturduğunu söyleyen Başkan Can;" Kırklarelispor'un çıkacağı bu son hazırlık maçı bizler için skordan çok takımın son eksiklerini görmek adına çok önemli. Bu son hazırlık maçı ve sezonun ilk maçından önce takımı son kez inceleme fırsatımız olacak. Eksiklerimiz, oyuncularımızın uyumu, her şey bu maçta karşımıza çıkacak. Bu sezon Kırklarelispor için dönüm noktası olacak. Verdiğimiz mücadelenin, emeğin, alın terinin karşılığını alacağımıza inanıyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye, çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere gönül veren bizlerin yanında olan herkesin manevi gücü ile aşamayacağımız engel yok. Dolayısıyla herkesin bizim yanımızda olması hem Kırklareli adına hem takımın oynayacağı futbol adına çok önemli. Destekler, bir takım için oynanan futbol kadar önemlidir. Bizim yanımızda olmaya devam ettiğiniz sürece, bu takım taraftarını utandırmayacak" dedi.
“Son eksiklerimizi bu maçta öğreneceğiz"
“Çıkacağımız maç takımı tanımak adına bizim için çok önemli. Bizim için Tekirdağspor maçında alacağımız galibiyetten daha önemli olan, takımın ne durumda olduğunu görmek. Kartepe kampıyla beraber takım iyice birbirine kenetlendi. Herkes bireysel güçlerini ve takım arkadaşlarının neler yapabileceğini biliyor. Bu Kırklarelispor adına büyük bir avantaj. Ligde oynayacağımız maçlarda bunun büyük artılarını göreceğimize inanıyorum. Yaptığımız transferler gerçekten takım adına bir şeyler başarabilecek kabiliyete ve beceriye sahip futbolcu kardeşlerimiz. Onlara olan inancım sonsuz. Herkes takımı adına bir şeyler yapmaya, Kırklarelispor'u hak ettiği yerlere getirmeye çalışıyor. Teknik heyetimiz, yönetimimiz ve ben bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu maç o yüzden bizim için çok önemli. Kırklarelispor'un Lige ne kadar hazır olduğunu bu maç sayesinde anlayıp, eksiklerimizi tamamlayacağız. Ben şimdiden bütün takıma gösterecekleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" diye ifade etti.
“Geçen dört yıllık süreçte ben de çok şey kazandım”
“Kırklarelispor, iki sezonda çok fazla tecrübe kazandı. Bu bizim için her şeyden önemli. Takım adına çalışan herkes neyin ne olduğunun farkında artık. Çünkü futbolcularımız, teknik ekibimiz, yönetim kurulumuz ve taraftarımız her geçen gün birbirlerini daha fazla tanıyor ve neler yapabileceklerini biliyor. Çıkacağımız maçlarda önceki dönemlere göre daha az heyecan yapacağımıza inanıyorum. Bu da bize sakin düşünmeyi, doğru hamle yapmayı ve galibiyeti getirecek. Ben bu takımın başına geldiğimde, her şey takımı bir üst seviyeye çıkarmak içindi. Zamanla Kırklarelispor'un yükselişi herkesin dikkatini çekmeye başladı. Geçen dört yıllık süreçte bende çok şey kazandım. Deneyim ve tecrübem arttı. Yaptıklarımın artık Kırklarelispor adına daha etkili sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Futbolcu kardeşlerimizin hepsi bu elektriği birbirinden aldığı için, onlarında kendilerine olan özgüvenleri tam. Biz inanıyoruz ki Kırklarelispor, parmakla gösterilen bir takım haline gelecek. Yola çıktığımızda bu takımın nerde mücadele ettiğini herkes biliyor" diyerek konuşmasına son verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol