Kırklarelispor kendi sahasında ilk yenilgisini aldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, 8. hafta mücadelesinde Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda konuk ettiği Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0’lık skorla mağlup oldu. Konuk ekibe galibiyeti getiren gol 60’ncı dakikada Eren Tokat’tan geldi. Bu sonuçla kendi evindeki ilk yenilgisini alan temsilcimiz Kırklarelispor haftayı 8 puanla tamamladı.

Karşılaşmayı Oğuzhan Uğurlu yönetti. Oğuzhan Uğurlu’nun yardımcılıklarını Armağan Çekinmez ve Ferdi Karadoruk yaptı. Kırklarelispor karşılaşmaya İbrahim Demir, Davud Babur, Semih Durmuş, Nuh Aşkın, Caner Bulut, Hakkı Şimşek, Caner Koca, Yüksel Şişman, Emre Balkı, Ahmethan Köse, Mert Sinan Pekesen 11’i ile başlarken konuk ekip Darıca Gençlerbirliği ise mücadeleye Ercüment Kafkasyalı, Mehmet Yeniler, Salih Seyis, Abdullah Balıkuv, Eren Tokat, Adem Aydın, Bünyamin Karataş, Servet Taştan, Zeki Korkmaz, Aziz Kızılgün, Coşkun Yılmaz 11’i ile başladı.
Kırklarelispor karşılaşmaya rakibine oranla daha etkili başladı. Ev sahibi ekip ilk tehlikesini 4’ncü dakikada Ahmethan Köse ile buldu. Ahmethan’ın şutu üstten dışarıya gitti. Dakikalar 17’i gösterirken sağ kanattan Davud Babur’ün ortasına yükselen Mert Sinan Pekesen kafa vuruşunda çerçeveyi bulamadı. 20’nci dakikada Darıca Gençlerbirliği’nde kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza sahasında yerde yatan Servan Taştan’a önce Caner Bulut sonra taraftarlar tepki gösterdi. Bu pozisyon sonrası iki takım oyuncuları arasında sinirler gerildi. Maçtaki ilk sarı kartı 25’nci dakikada Kırklarelispor’dan Caner Koca gördü. 34’ncü dakikada Kırklarelispor Ahmethan Köse ile bir kez daha gole yaklaştı. Ancak Ahmethan’ın vuruşu yine üstten dışarıya gitti. Kırklarelispor ilk yarıda rakibine oranla daha fazla pozisyona girmesine karşın bulduğu fırsatları gole çeviremeyince ilk yarı golsüz beraberlikle tamamlandı.
2’nci yarıya daha etkili başlayan konuk ekip dakikalar 60’ı gösterdiğinde 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Kırklarelispor savunması bir türlü tehlikeyi uzaklaştıramayınca yaşanan karambolde konuk ekip, Eren Tokat ile golü buldu. Golden sonra beraberlik golü için baskısını arttıran Kırklarelispor, aradığı golü bir türlü bulamayınca Darıca Gençlerbirliği maçtan 1-0 üstün ayrılan taraf oldu. Kırklarelispor bu sonuçla bu sezon kendi evinde ilk kez kaybetti.


8’nci haftayı alınan bu yenilgi ile 8 puanla kapatan Kırklarelispor, 9’ncu hafta mücadelesinde 21 Ekim Pazar günü saat 14.30’da Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. Konuk ekip ise aldığı bu galibiyetle puanını 8’e yükseltmiş oldu.
Darıca Gençlerbirliği 9’ncu hafta karşılaşmasında 21 Ekim Pazar günü saat 15.00’te kendi evinde Bugsaşspor’u ağırlayacak.
Kırklarelispor ilk kez kendi evinde kaybetti
Darıca Gençlerbirliği maçına kadar kendi evinde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Kırklarelispor bu maçla birlikte evinde ilk kez kaybetti.
08.09.2018 Kırklarelispor 0-0 Manisa BBSK
22.09.2018 Kırklarelispor 3-1 Bandırmaspor
25.09.2018 Kırklarelispor 4-1 Utaş Uşakspor (Türkiye Kupası)
07.10.2018 Kırklarelispor 0-0 Konya Anadolu Selçukspor
17.10.2018 Kırklarelispor 0-1 Darıca Gençlerbirliği
Darıca
Gençlerbirliği yine deplasmanda kazandı
Şu ana kadar ligde evinde galibiyet elde edemeyen Darıca Gençlerbirliği, Fethiyespor’dan sonra Kırklarelispor’u da deplasmanda yenmeyi başardı. Bu sonuçla ligdeki 2’nci galibiyetini alan konuk ekip puanını 8’e yükseltti.
Kırklarelispor
4 maçtır
kazanamıyor
Ligdeki son galibiyetini 22 Eylül’de Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda ağırladığı Bandırmaspor’a karşı 3-1’lık skorla alan temsilcimiz Kırklarelispor, ligde 4 maçtır kazanamıyor. Kırklarelispor bu süreçte 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Temsilcimiz bu 4 maçta ki tek puanını kendi evinde ağırladığı Konya Anadolu Selçukspor’dan aldı.
30.09.2018 Şanlıurfaspor 2-1 Kırklarelispor
07.10.2018 Kırklarelispor 0-0 Konya Anadolu Selçukspor
13.10.2018 Karagümrük 1-0 Kırklarelispor
17.10.2018 Kırklarelispor 1-0 Darıca Gençlerbirliği
Darıca Gençlerbirliği
oyuncuları yerden kalkmadı
Konuk ekip oyuncuları maç boyunca süreyi çalmak adına yapılan her müdahalede yerde yatmayı tercih ettiler. Darıca Gençlerbirliği oyuncularının bu davranışlarından sonra hem oyuncular hem de maçı stadyumda izleyen Kırklarelispor taraftarları oyunculara tepki gösterdi. Özellikle konuk ekipten Adem Aydın ve kaptan Coşkun Yılmaz maç boyunca taraftarın tepkisi ile karşılaştı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol