Kırklarelispor kazanmaya devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda ağırladığı Sivas Belediyespor 3-1 yenerek ligde üst üste 3. kez kazandı. Temsilcimiz elde ettiği bu galibiyetle puanını 18’e yükselti ve haftayı 8. sırada tamamladı.

Kırklarelispor-Sivas Belediyespor karşılaşmasını Hüseyin Gökberk Aslan yönetti. Hüseyin Gökberk Aslan’ın yardımcılıklarını Yusuf Doğan ve Uğur Önay yaptı. Mücadeleye Kırklarelispor İbrahim Demir, Davut Babur, Müslüm Aydoğan, Caner Bulut, Yusuf Çelik, Denis Taşkesen, İlter Ayyıldız, Yüksel Şişman, Emre Balkı, Ahmethan Köse, Mert Sinan Pekesen 11’i ile başlarken, konuk Sivas Belediyespor ise Serkan Demirol, Murat Cömert, Fatih Çıplak, Ali Aydın, Berkay Öztuvan, Aykut Emre Yakut, Ali Zorlu, Emre Öztürk, Alpay Koçaklı, Gökhan Çırak, Eren Görür 11’i ile başladı. Karşılaşmaya ev sahibi Kırklarelispor daha etkili başladı. Henüz 2. dakikada Sivas Belediyespor kale sahasında yaşanan karambolde kaleci Serkan Demirol ve savunma üst üste 2 pozisyonda gole izin vermedi. Dakikalar 9’u gösterirken İlter Ayyıldız’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Serkan Demirol topu kornere gönderdi. Mücadelenin ilk 10 dakikasında Kırklarelispor, İlter Ayyıldız önderliğinde oyun üstünlüğünü ele aldı ve net pozisyonlar yakaladı. Temsilcimiz Karşılaşmanın 21. dakikasında gol perdesini açtı. Sağ kanattan Davut Babur’un yaptığı ortada Mert Sinan Pekesen yaptığı kafa vuruşuyla yeşil beyazlı ekibi 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip Sivas Belediyespor ise maçtaki ilk net pozisyonunu 36. dakikada buldu. Eren Görür’ün ceza sahası dışından çektiği şut az farkla dışarıya gitti. Kırklarelispor mücadelenin 45. dakikasında farkı 2’ye çıkardı. Ahmethan’ın pasında topla buluşan ve ceza sahasına giren Mert Sinan Peksen yerden sert ve düzgün vuruşuyla kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Konuk ekip dakikalar 69’u gösterirken skoru 2-1’e getiren golü kaydetti. Ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruşta direkten dönen topu kafa vuruşuyla tamamlayan Emreh Bedir farkı 1’e indirdi. Karşılaşmada son sözü Kırklarelispor adına Ahmethan Köse söyledi. Ceza sahasında topla buluşan Ahmethan şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve farkı yeniden 2’ye çıkardı. Temsilcimiz karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.
Kırklarelispor bu sonuçla ligde üst üste 3. galibiyetini elde etti. Puanını 18’e yükselten yeşil beyazlılar 14. haftayı 8. sırada tamamladı. Konuk Sivas Belediyespor ise aldığı bu yenilgiyle haftayı 18 puanla 9. sırada kapattı. Kırklarelispor 15. hafta da Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacak. 2 Aralık Pazar günü oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Sivas Belediyespor ise aynı gün saat 13.00’te kendi evinde Bugsaş Spor’u konuk edecek.
Kırklarelispor çıkışını sürdürüyor
11 Kasım’da oynadığı Fethiyespor maçıyla birlikte çıkışa geçen ve aldığı 2-1’lik galibiyetle 7 maçlık galibiyet hasretini dindiren Kırklarelispor, ligde son 3 haftada 9 puan kazanarak önemli bir başarı elde etti. Kırklarelispor bu maçlarda 7 gol atarken kalesinde 2 gol gördü.
11.11.2018 Kırklarelispor 2-1 Fethiyespor
18.11.2018 Kahramanmaraşspor 0-2 Kırklarelispor
25.11.2018 Kırklarelispor 3-1 Sivas Belediyespor

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol