Kırklarelispor ilk yarıyı beraberlik ile tamamladı

Kırklarelispor Bugsaş Spor karşılaşmasını İlker Yasin Avcı yönetti. İlker Yasin Avcı’nın yardımcılıklarını Alper Uslu ve Kürşathan Akın yaptı. Kırklarelispor mücadeleye İbrahim Demir, Davut Babur, Müslüm Aydoğan, Caner Bulut, Yusuf Çelik, Denis Taşkesen, Caner Koca, İlter Ayyıldız, Emre Balkı, Ahmethan Köse, Mert Sinan Pekesen 11’i ile başlarken, konuk Bugsaş Spor ise karşılaşmaya Bora Sevim, Enver Yıldız, Beytullah Ayduvan, Soner Gönül, Süleyman Özdamar, Mustafa Çeçenoğlu, Yavuz Koç, Suat Kaya, Mehmet Ali Can, Ahmet Karaman ve Kerem Şeras 11’i ile başladı. Karşılaşmaya Kırklarelispor daha etkili başladı. 8. dakikada kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında topla buluşan Mert Sinan Pekesen’in sol çaprazdan yaptığı vuruşta top az farkla dışarıya gitti. Konuk Bugsaş Spor maçtaki ilk denemesini 16. dakikada gerçekleştirdi. Ahmet Karaman’ın ceza sahasından yaptığı etkili vuruş az farkla üstten dışarıya gitti. İlk yarıda Kırklarelispor rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koysa da gol bulamadı ve ilk yarı 0-0’lık beraberlikle tamamlandı. 2. yarıya da ev sahibi ekip daha istekli başladı. 52. dakikada İlter Ayyıldız'ın sağ taraftan yaptığı ortada Denis Taşkesen’in yakın mesafeden vuruşu savunmaya çarptı ve dışarıya gitti. Dakikalar 59'u gösterirken Kırklarelispor İlter Ayyıldız’ın kullandığı serbest vuruşta gole yaklaştı. Yaklaşık 25 metreden kullanılan serbest vuruşta top üstten az farkla dışarıya gitti. Zaman zaman Kırklarelispor kalesinde etkili olmaya çalışan Bugsaş Spor daha çok ceza sahası dışından çektiği şutlarla gol aradı. Karşılaşmada 2 takım da gol bulamayınca maç başladığı gibi 0-0 tamamlandı. Kırklarelispor bu sonuçla ligde puanını 22’e yükselterek ilk yarıyı 8. sırada tamamladı. Konuk Bugsaş Spor ise aldığı beraberlik ile puanını 18’e çıkardı. Ankara temsilcisi ilk yarıyı 13. sırada bitirdi. Temsilcimiz 18. hafta mücadelesinde 20 Ocak 2019 tarihinde Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak. Bugsaş Spor ise aynı gün Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek.
Kırklarelispor 3 maç sonra
puan kaybetti
Kırmızı Grup’ta bu hafta Bugsaş Spor ile kendi evinde 0-0 berabere kalan yeşil beyazlılar, 3 maç sonra kendi sahasında puan kaybetti. Özellikle oynadığı son 3 maçta hem hücumda hem de savunmada çok etkili performans göstererek rakip fileleri 8 kez havalandıran Kırklarelispor, Bugsaş Spor karşısında etkisiz bir performans ortaya koydu. Maçta orta saha üstünlüğünü tam anlamıyla eline alamayan temsilcimiz, hücumda pozisyon üretmekte oldukça fazla zorlandı ve Bugsaş Spor karşısında gol bulamadı. Kırklarelispor evinde oynadığı son 3 maçta sırasıyla Fethiyespor’u 2-1, Sivas Belediyespor’u 3-1 ve Zonguldak Kömürspor’u 3-0 mağlup etmişti. Bu maçlarda 8 gol atan yeşil beyazlılar kalesinde 2 gol görmüştü.
Ahmethan Köse
4 hafta sonra gol bulamadı
Ligde attığı 10 golle Fatih Karagümrüklü Erkan Zengin’in ardından gol krallığı sıralamasında 2. sırada bulunan ve Kırklarelispor’un oynadığı son 4 maçta gol atmayı başaran Ahmethan Köse Bugsaş Spor maçında gol bulamadı. Ahmethan Köse ile birlikte son haftaların formda oyuncuları Mert Sinan Pekesen, İlter Ayyıldız ve Emre Balkı’da hücumda etkili olamadılar.
Taraftar yine
yalnız
bırakmadı
Bu sezon neredeyse tüm maçlarda Kırklarelispor’u yalnız bırakmayarak desteğini sonuna kadar ortaya koyan Kırklarelispor taraftarı, Bugsaş Spor maçında da stadyumdaki yerini aldı.
Stadyumun tamamına yakınını dolduran Kırklarelispor taraftarı maç boyunca takımına destek verdi. Öte yandan temsilcimiz bu sezon taraftarının da desteğiyle kendi sahasında deplasmanlara nazaran çok daha iyi bir performans ortaya koydu.
Temsilcimiz ilk yarıda deplasmanda sadece 6 puan toplarken kendi evinde 16 puan elde etti.
Kırklarelispor bu sezon kendi evinde oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Yeşil beyazlılar evinde ki tek yenilgisini ligin 8. haftasında Darıca Gençlerbirliği’ne karşı 1-0’lık sonuçla aldı.
Galibiyet hasreti
10 maça çıktı
Kırklarelsipor ile 0-0 berabere kalan Bugsaş Spor'un bu skorla galibiyet hasreti 10 mça yükseldi. Ligin 7. haftasında konuk olduğu Konya Anadolu Selçukpspor’u 2-1 mağlup eden Ankara temsilcisi, o maçtan sonra oynadığı 10 maçta galibiyet elde edemedi. Bugsaş Spor bu maçlarda 5 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.
2. yarı
20 Ocak’ta
başlayacak
Kırmızı Grup’ta bu hafta oynanan 9 karşılaşma ile ligin ilk yarısı sona erdi. İlk yarıyı 37 puanla Tuzlaspor lider kapattı. Kırmızı Grup’ta ligin 2. yarısı 34 günlük aranın ardından 20 Ocak’ta oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.
17. hafta toplu sonuçlar
Kırklarelispor 0-0 Bugsaş Spor
Tokatspor 0-1 Fatih Karagümrük
Zonguldak Kömürspor 3-1 Etimesgut Belediyespor
Menemen Belediyespor 3-1 Konya Anadolu Selçukspor
Fethiyespor 1-1 Bandırmaspor
Kahramanmaraşspor 1-2 Pendikspor
Sivas Belediyespor 2-0 Manisa BBSK
Darıca Gençlerbirliği 1-0 Tarsus İdman Yurdu
Tuzlaspor 1-2 Şanlıurfaspor

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol