Kırklarelispor İlk Yarıyı Beraberlikle Tamamladı

2021-2022 futbol sezonunda TFF 2’nci Lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor sezonun ilk yarısını Kırşehirspor deplasmanında oynadığı müsabakayla tamamladı. 

26 ARALIK 2021 Pazar günü oynanan maçta gol sesi çıkmazken her iki takımda 1’er puan alarak sezonun ilk yarısını tamamladılar.
Ligin ilk yarısını Kırklarelispor Kırşehirspor deplasmanından aldığı beraberlikle puanını 24’e çıkartırken gol averajıyla 6’ıncı basamakta yer aldı.
Ligde lider Pendikspor’dan sonra en az mağlubiyet alan ikinci takım olan Kırklarelispor ayrıca 9 maçla en fazla berabere kalan takım oldu.
Kırklareli spor attığı 24 golle de ligde 2’inci sırayı Lider Pendikspor ve Karatay Termal 1922 Konyasporla paylaşırken 25 golle en çok gol atan takımlar 1928 Bucaspor ve Anagold 24 Erzincanspor oldular.
Kırşehirspor : 40. Bekir Demircan, 4. Oğuz Özden, 7. Tuğay Adamcıl, 14. Fatih Çiplak, 18. Zihni Temelci, 20. Hakan Erçelik, 12. Osman Bodur, 23. Serhat Yeşilördek, 25. Sırat Yeşilördek, 58. Hasan Kaşıkara, 75. Ozan Karabacak
Yedekler: 99. Ömer Kavurkacı, 22. Mehmet Eksik, 5. Erbay Eker, 8. Volkan Kılıç, 9. Can Muhammet Vural, 10. Emre Pehlivan, 11. Tarık Kurt, 17. Eren Taşkın, 44. Savaş Yorulmaz, 77. Mert Ilıman
Teknik Sorumlu: Hakan Hayati Karaca
Oyundan Çıkanlar: Hasan Kaşıkara 66.dk, Hakan Erçelik 80.dk
Oyuna Girenler: Can Muhammet Vural 66.dk, Savaş Yorulmaz 80.dk
Kırklarelispor: 1. Mehmet Cinpir, 66. Davut Babur, 3. Canberk Ömer Özdemir, 5. Uğur Adem Gezer, 38. Ferhat Görgülü, 14. Serhat Mermer, 65. Çağrı Ortakaya, 49. Emre Keleşoğlu, 19. Harun Özcan, 11. Furkan Fehmi Güneş, 54. Berat Ali Genç
Yedekler: 16. Erkam Mecit Erginsoy, 4. Muhammet Yeşil, 80. Şevki Çınar, 39. Emre Balkı, 8. Ümit Can Tokcu, 27. Ali Ateş, 52. Kemal Bayrak, 59. Batuhan Toygar
Teknik Sorumlu: Bilgin Erdem
Kartlar: Sarı Kart Harun Özcan 50.dk
Oyundan Çıkanlar: Çağrı Ortakaya 90+1.dk, Berat Ali Genç 60.dk, Emre Keleşoğlu 90+1.dk,Furkan Fehmi Güneş 68.dk
Oyuna Girenler: Muhammet Yeşil 90+1.dk, Emre Balkı 60.dk, Şevki Çınar 90+1.dk, Ümit Can Tokcu 68.dk
Maç sonrasında açıklamada bulunan Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem sezonun ilk yarısını Kırşehir deplasmanında beraberlikle kapadıklarını aslında olmaları gereken altında olduklarını söyledi. Sezon boyunca genel anlamda istikrarlı gittiklerini ancak bir türlü seri galibiyetler alamadıklarını söyleyen Erdem “Sezon boyunca çok fazla mağlubiyet almadık ancak galibiyet sayımız daha fazla olabilirdi. Sezona kötü başlangıç yapmamız toparlanma konusunda sıkıntı yaşattı. Yeni bir takım kurduğumuz için taşların yerine oturması zaman aldı. Ligde normal şartlarda en kötü ihtimalle 2’inci basamakta yer alabilirdik. Ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar alabileceğimize inanıyorum. Hazırlıklarımızı da buna göre yapacağız. Sezonun ikinci yarısı her zaman çok daha zor geçiyor. Ligin alt ve üst basamakları arasındaki puan farkı da çok fazla değil bir an önce kendimizi olmamız gereken yerlere atmak zorundayız. Ligde en kötü ihtimalle play off grubunun içerisinde yer almak istiyoruz. Bu grupta her takımın gücü bir birine çok yakın. Herkes herkesi yenebiliyor bu yüzden de puan farkı bir türlü açılmıyor. Bir tek Pendikspor an itibariyle farklı bir konumda ama yinede sezonun ikinci yarısında daha zorlanacaklar çünkü rekabet kızışacak. Futbolcu kardeşlerime sezonun ilkyarısında verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. (S.Koçtürk)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol