Kırklarelispor iki maçtan da galip ayrılmayı bildi

Sancaktepe Belediyespor Futbol Takımı, Kırklarelispor deplasmanına konuk oldu. İki kulübün de u-15 ve u-16 takımları Kırklareli Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde kozlarını paylaştı. İki maçta oldukça yoğun çekişmeye sahne olurken Kırklarelispor her iki maçta da sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri 19 Ocak Pazar güzel müsabakalara ev sahipliği yaptı. İstanbul temsilcisi Sancaktepe Belediyespor, Kırklarelispor'a konuk oldu. Maça futbolcuların aileleri ve arkadaşları da yoğun katılım gösterdi. Sancaktepe Belediyesi yöneticilerinin de ilgi gösterdiği futbol müsabakaları çekişmeli geçti.
İlk yarıda gol sesi çıkmadı
Sahaya ilk olarak iki kulübün de u-15 takımları çıktı. Maça iki takımda kontrollü başladı. İki takımda defansı ihmal etmeden gol ararken girdikleri pozisyonlar kalecilerin başarılı oyunu sayesinde gol olarak sonuçlanmadı. Her iki takımın futbolcuları zaman zaman tehlikeli pozisyonlara da girse ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. İki takım ve antrenörler birbirlerinin zayıf noktalarını denediği müsabaka, orta saha mücadelesi şeklinde devreye girdi.
Karşılıklı goller
İkinci yarı daha sert ve hızlı akan bir futbol ortaya kondu. Tam 3 gol sesinin duyulduğu ikinci yarı izleyenleri mest etti. Gol perdesini 61.dakikada Kırklarelispor (u-15) lehine Uğurcan Kadir Şengül açtı. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa düzgün vuran Uğurcan, takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra kenetlenen Sancaktepe Belediyespor (u-15), güzel bir reaksiyon gösterdi ve golden 4 dakika sonra skor tabelasını eşitledi. Sağ kanattan gelişen atakta içeriye çevrilen topu iyi takip eden Samet topu filelere göndermeyi başardı.
Efe Aksoy affetmedi
Karşılıklı gollerden sonra iki takım da galibiyet için daha fazla risk aldı. Topun iki kalede de gidip geldiği maçta pozisyonlardan yararlanamayan ve 2.golü bulamayan Sancaktepe Belediyespor (u-15) takımı talihsiz anlar yaşadı. Son 2 dakikaya eşitlikle girilen maçta Sancaktepe Belediyespor (u-15) takımının kalecisi topu ayağından kaçırınca Efe Aksoy hatayı kabul etmedi ve takip becerisini konuşturarak Kırklarelispor'u (u-15) tekrar öne geçirmeyi başardı. Bu golden sevinç ve üzüntü aynı anda yaşandı. Maçın sın anlarda iyi savunma yapan Kırklarelispor, müsabakayı 2-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. 

İlk yarıda iki takımdan net
fırsatlardan yararlanamadı
Günün ikinci karşılaşması, Kırklarelispor (u-16) ile Sancaktepe Belediyespor (u-16) arasında oynandı. Maça hızlı başlayan Sancaktepe Belediyespor (u-16) takımı peş peşe bulduğu 2 ataktan yararlanamasa da 12.dakika yakaladığı net fırsatı gole çevirmeyi başardı. Sancaktepe Belediyespor adına eşitliği bozan Meriç Taşkın soğukkanlı bir şekilde topu köşeden ağlarla buluşturdu.
Maçta golü de bulan Sancaktepe Belediyespor (u-16) takımı rakibi karşısında sakin bir futbol ortaya koymaya devam etti. Kırklarelispor (u-16) takımı yediği golden sonra geri dönüş mücadelesini mükemmel şekilde ortaya koydu. Maça yavaş yavaş ağırlığını koyan Kırklarelispor u-16 takımı, 20. dakika da durumu tekrardan eşitledi. Fatih Bulut tarafından kaydedilen gol sonrasında Kırklarelispor için geri dönüş fitili ateşlenmiş oldu. İlk yarı da net fırsatlar gole dönmeyince takımlar soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti.
Kırklarelispor kaldığı
yerden devam ediyor
İkinci yarının başlamasıyla alan mücadelesi şeklinde oynanan müsabaka, iki takıma da gitti geldi. Kritik anlarda yakalanan pozisyonlar değerlendirilemeyince son 10 dakika inanılmaz heyecana sahne oldu. Dakikalar 70'i gösterirken Kırklarelispor oyuncusu Tolga Deniz, harika bir gol atarak takımının bu önemli maçta 3 puanı kazanmasında başrol oynadı.
Sancaktepe Belediyespor takımlarının Kırklarelispor deplasmanında iyi futbol oynamaları yöneticileri ve hocaları sevindirse de sahadaki skora yansımayınca Kırklarelispor (u-15 ve u-16) takımları iki maçtan da 2-1 galibiyetle ayrıldı ve hanelerine 3 puanı yazdırmış oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol