“Kırklarelispor için tehlike çanlarının sesi yükseldi”

Kırklarelispor Atatürk Stadyum’unda Tuzlaspor’u konuk etti. Yeşil Beyazlı ekip için son derece önemli olan müsabakanın sonunda iki tarafta birer puana razı oldu. Böylelikle Yeşil Beyazlı ekip ligde yine ağır bir darbe alarak 16. sırada kendisine yer buldu.

Tuzlaspor maçı Kırklarelispor camiası için büyük önem arz eden müsabakalardan birisiydi. Çünkü ekibimizin alt sıralarda en önemli rakiplerinden biri olarak yer alıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Aydınspor 1923 maçından sonra mağlup olan ekip, Tuzlaspor maçını düşünerek bir günlük aradan sonra çalışmalara başladı. Hayati önem değerinde olan maç dün Atatürk Stadyum’unda oynandı. Kırklarelispor maçın başından üstünlüğünü sahaya yansıtarak, Tuzla kalesine üst üste ataklarla girişimlerde bulundu. Fakat zaman ilerliyor ve Kırklarelispor istediği golü bir türlü bulamıyordu. Dakikalar 27’yi gösterdiğinde Kırklarelispor’un atağında top az bir farkla çizgiyi geçmesine rağmen hakem devam kararı vererek yine ekibimizi zor durumda bıraktı. Kırklarelispor durumu tek kaleye çevirmiş olsa da ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya ekibimiz oyuna bir forvet alarak istediği golü bulmayı amaçlıyordu. İkinci yarı maç ortada ilerlerken, oyuna yine hakemin kararları damga vurdu. Dakikalar 83’ü gösterdiğinde Yeşil Beyazlı ekipte Mikail Albayrak sakatlanıp oyuna devam edemedi. Fakat durumun kötü tarafı ekibimizin değişiklik hakkı kalmadığı için geriye kalan dakikaları 10 kişi tamamladı. 90+4 de gelen yan toptanda gol çıkmayınca maç 0–0 berabere sonuçlandı. Tuzlaspor puanını 24 yaparak alt sıradan biraz olsun uzaklaştı. Ama temsilcimiz Kırklarelispor için tehlike çanları hala çalıyordu.
Zorlu iki deplasman
Kırklarelispor bu fırsatı elinden kaçırdı. Şimdi ise baktığımızda önümüzde ki iki hafta çok önemli iki deplasman maçı yer alıyor. Bunlardan önce Kastamonuspor’a daha sonra ise Karşıyaka’ya gidecek. Kırklarelispor bu maçlardan puan almak zorunda.
Golü bulamıyoruz
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, iyi oynadıklarını fakat bir türlü o kilidi açacak golü bulamadıklarını ifade ederek; “Bugünde sahada iyi bir mücadele ortaya koyduk. Ama her zaman istediğimiz o kilidi açacak golü bulamıyoruz.
Tek sıkıntımız bu. Maalesef üzgünüz kendi evimizde mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ama olmadı. Şimdi önümüzde çok önemli iki deplasman maçımız var. Bunlardan puan almak için orada olacağız. Ne olursa olsun mücadelemizi sonuna kadar göstereceğiz. Önümüzde 12 tane maç serisi var. Bunlardan elbet puanlar alacağız. Her hafta 3 puanın değeri bir kat daha artıyor. Tüm takım bunun bilincinde olarak var gücü ile çalışıyor. Ama kimse ümitsizliğe kapılmasın, biz inandık ve bu mücadelenin sonucunda herkes görecek gülen taraf bizim takımımız olacak” dedi.
Kırklarelispor: Polat Keser, Saffet Gurur Yazar, Celal Aras, Bahadır Öztürk, Enis Çeliksu, Mustafa Soytaş, Barış Bakır, Özkan Toprar, Osman Torun, Şahinali Terzi, Ahmet Baykal
Yedekler: Meriç Bayram, Muhammed Uğur Kalço, Ahmet Devret, Soner Birinci, Mikail Albayrak, Nazif Şener, Sedat Debreli
Tuzlaspor: Bekir Demircan, Ferhat Çoban, Anıl Sarak, İbrahim Sevinç, Birkan Öksüz, Arif Şahin, Doğan Ateş, Muharrem Efe, Tuncay Fındıkcı, Kıvanç Salihoğlu, Tolunay Yurtseven
Yedekler: Murat Hocaoğlu Volkan Geyik, Orkun Dervişler, Oğuz Aksoy, Melik Derin, Ozan Papaker
Hakemler: Celal Bayraklı, Özcan Genel, Mustafa Çavuş
Sarı kartlar: Osman Torun (Kırklarelispor)
Stadyum: Atatürk Stadyumu

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol