Kırklarelispor için bilet seferberliği başladı

Temsilcimiz Kırklarelispor, 5 Şubat Çarşamba günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda tarihi bir maça çıkacak. Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Final oynayacak yeşil-beyazlı ekip dev maçta dev kulüp Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Taraftarların ve Kırklareli halkının ise takımına sonsuz desteği var. Başakşehir maçında da bilet seferberliğinde bulunan taraftarlar bu kez de Fenerbahçe maçına bilet seferberliği başlattı. Seferberlik kapsamında siyasi partiler, STKlar ve kurumlar da çok sayıda bilet alıyor.

Kırklarelispor 5 Şubat’ta tarihi bir randevuya çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Süper Lig ekibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar mücadele sonunda tarihinde ilk kez yarı finale kalmayı hedefliyor. Dev maçta temsilcimiz binlerce taraftarının desteğini arkasında hissedecek.
Kupa Serüveni
Temsilcimiz Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası serüvenine 3. Turla başladı. Kelkit Belediyespor’u kendi evinde 1-0 ile geçen yeşil beyazlılar 4. Tura yükseldi. Bu turda Süper Lig ekibi Ankaragücü’nü ağırlayan Kırklarelispor rakibini tek golle kupanın dışında bıraktı. Bu galibiyet ile adını 5. Tura yazdıran temsilcimiz bir başka Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK ile eşleşti. İlk maçta rakibini 2-1’lik skorla geçen Kırklarelispor, rövanş karşılaşmasında sahadan 3-2 mağlup ayrılmasına karşın son 16’ya yükseldi. 14 Ocak Salı Günü Son 16 Turu ilk karşılaşmasında Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile kozlarını paylaşan yeşil beyazlılar 90+6’da Deniz Ataç’ın kaydettiği golle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Kırklarelispor, 1-1’in rövanşında 0-0’lık skorla çeyrek finale adını yazdırdı.
160 takımdan son 16 takıma
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi ise TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura çekiminde TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez bir konuşma yaptı. Düşmez konuşmasında temsilcimize ayrı bir parantez açarak tebrikte bulunmuştu. Konuşmada Düşmez şu ifadeleri kullandı; “160 takımla 5 ligde başlayan ve tüm Türkiye'yi kucaklama sloganıyla yola çıkan bu turnuva çeyrek finale geldi. Bu sene Türkiye Kupası'nın 58.'ni idrak ediyoruz. Bizim spor yaptığımız yıllarda alt ligler ile üst liglerin mücadelesi şeklinde geçen çok heyecanlı maçları radyodan dinleyerek büyüdük ve bu heyecana katıldık. Bugün de bunu görüyoruz. Turnuvanın başında 5 ligden takım vardı, 3 lig kaldı. Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig takımlarımızın temsilcileri var bugün. Kalan 8 takımı hem şahsım hem de TFF Yönetim Kurulu üyesi olarak tebrik ediyorum.
Çok keyifli maçlar izledik. TFF 1. Lig takımı Erzurumspor ve TFF 2. Lig takımı Kırklarelispor'u ayrıca tebrik ediyorum. Final dâhil 189 maç oynanacak. Ciddi bir rakam. Türkiye'yi kucaklayan bu turnuvanın her zaman çıtayı yükselterek devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok daha güzel maçlar izleyeceğimizi ümit ediyorum. Fair Play çerçevesinde hak edenin kazandığı bir final diliyorum. Son turlarda VAR devrede olacak. Umarım VAR'a iş düşmez. Tüm takımlarımıza başarı diliyorum. Bundan sonraki 8 takımın heyecanlı maçlarını hep beraber izleyeceğiz. Sponsorumuz Ziraat Bankası'na çok teşekkür ediyoruz. Uzun yıllardır bu turnuvaya sponsorluk yapıyorlar. Futbol ailesi olarak müteşekkiriz. Ayrıca A Spor ve Turkuaz Medya Grubu'na da teşekkür ediyoruz. Zaman zaman kötü iklim şartlarında ülkemizin her yerine kaliteli yayın yaptılar ve bu güzel oyunun evlerimize gelmesini sağladılar. Başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat Özdemir ve tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım adına hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Başakşehir maçına 21 bin TL ceza
Temsilcimiz Kırklarelispor Kulübünün, Başakşehir karşılaşmasında merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından ve bu eylemin aynı sezon içinde ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada stadyuma biletsiz ve kapasitesinin üzerinde seyirci alınmasından dolayı 13.000 TL para cezası verilmesine karar alındı. Kırklarelispor Kulübünün, 21 Ocak tarihinde oynanan GMG Kırklarelispor-Medipol Başakşehir FK Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, akreditasyon sisteminin işletilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada GMG Kırklarelispor Kulübünün, sporcularının müsabaka sonrası atletizm pistinde röportaj vermelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada GMG Kırklarelispor Kulübü malzemecisi İsmet Cuci'nin, akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada GMG Kırklarelispor Kulübü görevlileri Serkan Koçtürk, Caner Butuş, Ceyhun Doluca, Efe Aksoy, Furkan Aslan, Tuğrul Türkoğlu, Tuğşad Türkoğlu, Efe Obuz Ve Uğurcan Kadir Şengül'ün, akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol