Kırklarelispor iç transfere devam ediyor

Kırklarelispor yeni sezon hazırlıklarına iç transferlerine devam ediyor. Yeni sezonda daha iyi bir Kırklarelispor yapmak amacıyla çalışmalara başlayan Kırklarelispor yönetimi, iç transferde tecrübeli oyuncu Davut Babur ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. 

Yeşil Beyazlı ekip yeni sezona bambaşka bir Kırklarelispor olarak başlamak adına iç transferde Kırklarelispor’un tecrübeli oyuncusu Davut Babur ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
2014-2015 sezonunda ilk olarak Kırklarelispor forması ile tanışan Davut Babur, futbol mevkii olarak savunmada görev alıyor. Tecrübeli oyuncu şuana kadar Kırklarelispor’da toplam 130 maçta görev aldı.
Kırklarelispor’un hedeflerini büyük tuttuğunu belirten Başkan Volkan Can, Kırklarelispor için en iyisi ne ise gerekeni en güzel şekilde yapacağız dedi. Öte yandan Kırklarelispor’un 50. yılına da dikkat çeken Can, “50. yılımızı Şampiyonlukla süsleyeceğiz. İyi bir takımın başarılı bir omurgası olur. Bu düzenin üzerine yapılacak birkaç takviyeyle önümüzdeki sezon şampiyon olacağız. Biz eksik olduğumuz noktaları gördük. Buna nazaran transferlerimizi yapacağız. Rakiplerimizin yaptığı gibi telaşlı değiliz. Dolayısıyla bizim hazırlık için yapılacak transferlerin yerinde ve belli bir ekonomide olması için zamanımız var.
Aceleyle yapılan transferlerde her zaman yanlış davranma sonucu büyüktür ve çok yüksek paralar konuşulur.
Benim derdim günü kurtarmak için gereksiz faaliyetlerde
bulunmak değil, Kırklarelispor’un geleceğini tasarlamak ve bize bırakılan emaneti daha uç seviyeye taşımaktır.
Kırklarelispor olarak hedefimizi bugünden koyduk ve gelecek sezon konuşulan bir Kırklarelispor olacağız.
Şimdi ilk olarak geçen sezon yaşadığımız sponsor sıkıntılarını tekrardan yaşamamak adına 4 bölgeye de arayışlarımız devam ediyor.
Yine bu konuda Kırklareli’nde yaşayan iş adamları ve yetkili mercilerimizden desteklerini bekliyoruz. Kırklareli’nin Kırıkkale ile karıştırılmaması adına büyük bir çaba gösteren ve başarılı olan Kırklarelispor’un yeni sezonda bambaşka bir şekilde sahada olacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol