Kırklarelispor hazırlık maçlarına devam ediyor

Temsilcimiz Kırklarelispor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda hazırlık maçlarına devam eden yeşil-beyazlı ekip son hazırlık karşılaşmasını TFF 3.Lig ekiplerinden Silivrispor ile yaptı. 1-1’lik skorla tamamlanan maçta Kırklarelispor’un golünü yeni transferlerden Emre Keleşoğlu kaydetti.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz hazırlık maçında Silivrispor’la berabere kaldı. Lüleburgaz Stadı’nda 6 Temmuz Pazartesi saat 16.00’da oynanan mücadelede iki takımda karşılıklı goller bularak beraberliğe razı oldu. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleşen mücadelede Teknik Direktör Bilgin Erdem yeni transferleri inceleme fırsatı buldu.
“Takım hazırlık sürecinde”
Yeni sezonun başlamasına 1 aydan az süre kala çalışmalarına ve hazırlık maçlarına hız veren takım lige olabilecek en hazır şekilde başlamak istiyor. Silivrispor ile gerçekleştirdiği hazırlık maçında 1-1 berabere kalan takım taraftarları “takım hazır değil mi?” düşüncelerine sevk etti. Bir problem olmadığını ve yeni sezona hazır bir takım ile başlayacaklarını belirten Başkan
Volkan Can, yeni bir takım olduklarını ve oyuncuların birbirlerine hazırlık sürecinde olduklarını söyledi. Takıma inandığının altını çizen Başkan Can, ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştıklarını söyledi.
“Bu ilin vatandaşları da bu ilin takımına destek olmalı”
Taraftarlara Kırklarelispor’a destek olmaları konusunda çağrıda bulunan Başkan Can, “Bizim kulüp olarak taraftarlardan beklentimiz stadyumu doldurarak takımımıza destek olmaları. Biz çok büyük olmayan bir iliz.
Bu ilin vatandaşları da bu ilin takımına destek olmalı. Trakya’da şu anda bizim seviyemizde bir ligde oynayan takım yok bu nedenle Kırklareli halkı kendine yakışanı yaparak, şehrinin takımına destek olacak buna inanmak istiyorum”
“Kırklareli halkını,
Kırklarelispor’un etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz”
Bu yılın diğer yıllara göre ayrıca büyük bir önem taşıdığını ifade eden Can, “50’nci kuruluş yılımız nedeniyle bu yıl bizim için ayrıca bir önem taşıyor. Taraftarlarımızın da bu yıl beklentisi fazla onu da biliyoruz. Ancak bilindiği üzere futbolda başarı maddi imkanlar ve taraftar desteğiyle büyük ölçüde bağlantılı. Halkımızı Kırklarelispor için gerekli özveriyi göstermeye davet ediyoruz. 50’nci yılımızda bütün Kırklareli halkını, Kırklarelispor’un etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz. Hiçbir sabit geliri ve gelir kaynağı olmadığı halde yıllardır 2’nci ligde mücadele eden Kırklarelispor bütün Kırklareli halkının ortak değeridir. Bu nedenle taraftarlarımızı her maçta stadyuma davet ediyorum. Satışta olan kombinelerimizi almaya davet ediyorum”
Silivri’nin golü Taner Gürsoy’dan geldi
Rakip Silivrispor’da hazırlık maçı ile alakalı sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Maçın gayet güzel ve çekişmeli geçtiğini söyleyen kulüp, misafirperverliği için Kırklarelispor’a teşekkür etti. Kulüp, “Bugün oynadığımız Kırklareli hazırlık maçı 1-1 beraberlikle tamamlanmıştır. Golümüzü Taner Gürsoy kaydetmiştir. İyi yoldayız, güzel oluyoruz” ifadelerini kullandı.
“Her takım ile dişe diş oynamak amacımız”
Çok koşan mücadele gücü yüksek bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. İçeride dışarıda fark etmez her takım ile dişe diş oynamak amacımız. Eksiklerimiz elbette var ancak ilerleyen haftalarda onları da gidereceğiz. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu kadar güzel takım kurulmuşken işi şansa bırakmayıp iyi oyun ile 2.lige merhaba demeyi istiyoruz” denildi.
Kırklarelispor yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği idmanlarla sürdürürken hazırlık maçları ile pratik yapmaya devam edecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol