Kırklarelispor evinde kaybetti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 30. hafta mücadelesinde evinde Ümraniyespor'u ağırlayan yeşil beyazlı temsilcimiz sahadan 1-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı. Ligde play-off hedefi için gayret gösteren temsilcimizin, bu yenilgi ile birlikte işleri zora girdi. Bundan sonraki maçlarında zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek olan
Kırklarelispor, tüm maçlarını kazanıp, play-off serisine kalmak istiyor

Ligde bir türlü istediğini bulamayan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, bu haftayı puansız kapattı. Evinde Ümraniyespor'u konuk eden yeşil beyazlı temsilcimiz, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maçın büyük bir bölümünü üstün geçiren ve bir topu direkten dönen bir golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmayan temsilcimizin, skoru eşitleyememesi moralleri bozdu. Taraftar desteğinin fazla olduğu karşılaşmada Kırklarelispor sahaya; Ozan Öztürk, Davut Babur, Göksel Ergün, Enis Çeliksu (Dk. 53 Emin Yalın), Sefa Aksoy, Cafercan Aksu (Dk. 87 Nazif Şener), Sedat Debreli, Cemal İşleyen, Engin Güngör, Şahinali Terzi (Dk. 78 Mehmet Al), Volkan Koçaloğlu ilk onbiri ile çıkarken rakip Ümraniyespor ise; Burak Öğür, Mustafa Çakır, Bulut Kaya (Dk. 49 Ziya Şakar), Bahadır Taşdelen (Dk. 70 Eser Yayla), Yaser Yıldız (Dk. 60 Artun Akçakın), İbrahim Akdağ, Mucahit Albayrak, İlhan Şahin, Erol Yükseker, Samet Asatekin ve Oğuz Ceylan ilk onbiri ile sahadaki yerini aldı. Kıran kırana geçen mücadelenin tek golünü Ümraniyespor'dan Bulut Kaya 24. dakikada kaydetti.
Taraftarlar tribünleri
doldurdu
Kırklarelispor taraftarının tribünleri boş bırakmadığı karşılaşmada, maçtan saatler önce tribünlerdeki hareketlilik başladı. Taraftar desteğinin hiç eksik olmadığı ve heyecan içinde geçen mücadelede, bir türlü istediğini bulamayan temsilcimiz, haftayı 45 puanla 7. sırada kapattı.
Maçın ardından olaylar çıktı
Karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte tribünlerde çıkan olaylara polis müdahale etti. Kırklarelispor taraftarının büyük hayal kırıklığı yaşaması üzerine gerilen sinirler, maçın sonunda patlayınca ortalık karıştı.
Müdahalenin ardından kısa sürede kontrol altına alınan olaylar, daha fazla büyümedi.
Play-off için galibiyet şart
Bu haftayı puansız kapatarak, hedeflediği play-off’u da riske sokan yeşil beyazlı temsilcimizin, bundan sonraki haftalarda oynayacağı maçlarda bir galibiyet serisinine ihtiyacı var.
45 puanla 7. sırada yer alan Kırklarelispor’un önünde 48 puanla Menemen Belediyespor ve 50 puanlı Bandırmaspor yer alıyor.
Önümüzdeki haftasonu Orduspor deplasmanına gidecek olan Kırklareli temsilcisinin, deplasmandan 3 puanla dönmekten başka şansı yok.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kırklarelispor'un önünde (play-off rakipleri olarak) Bandırmaspor'un 53 Sarıyer'in 53 Hacettepe'nin 52 ve Menemen Belediyespor'un da 48 puanı bulunmaktadır.