Kırklarelispor bu haftada galip gelemedi

Temsilcimiz Kırklarelispor 22 Nisan Pazar günü Silivrispor’u konuk etti. Saat 15:30’da başlayan mücadelede kazanan çıkmadı. Silivrispor için önem arz eden mücadelede 2-2’lik skor ile Kırklarelispor Silivrispor’un canını yaktı.

22 Nisan Pazar günü saat 15:30’da Kırklareli Atatürk Stadyumunda Kırklarelispor Silivrispor’u konuk etti. Galibiyet için sahaya çıkan Yeşil Beyazlı ekip rakibi Silivrispor ile 2-2 berabere kalarak evinde 1 puana razı oldu. Gerçekleşen mücadelede konuşan Kırklarelispor taraftarı yüzlerinin ne zaman güleceğini merak ettiğini söylediler. “Temsilcimiz bu gün Silivrispor ile mücadele etti. Kırklarelisporumuz bu hafta sahada çok farklıydı. Birlik içinde beraberlik içinde güzel bir mücadele etti. Fakat 2-2 berabere kaldı” dediler.
“Trakyamızın tek takımına sahip çıkalım”
Hiçbir geliri olmayan takıma sahip çıkılması gerektiğini söyleyen taraftar “Bizler Kırklarelispor sevdalıları olarak takımımızın her an olsun yanındayız. Biz biliyoruz takımımızın hiçbir geliri yok Volkan Can Başkanımız sayesinde buralara kadar geldik. Ama biz başka kimseye anlatamıyoruz, geliri olmadığını. Olsun bizim başımızda Volkan Başkan olduğu sürece biz her daim arkasındayız” dediler.
“Nerde bu şehrin bürokratları”
Protokol açısında Kırklarelispor’un şanssız olduğunu dile getiren taraftar “Bizim takımımız protokol açısından şanssız. Şehrimizin takımına sahip çıkalım derkken sadece teknik heyetin yanlış yaptığını biz dile getirmiyoruz. Bürokratlarında Kırklarelispor’a sahip çıkması gerekiyor” dediler.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Ne önem arzediyormuş.Silivri için.. Bi zahmet açıklarmısınız.sonuncu ve kümedüşmesi kesinleşmiş..?