Kırklarelispor fark yaratmaya geliyor

Kırklarelispor şimdiye kadar yaptığı transferle büyük ses getirdi. Özellikle dün renklerine bağladığı 3 bomba isimle Kırklarelispor çıtayı iyice yükseltti. Bu sezon lige iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Kırklarelispor, dün ses getirecek
3 isimle sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

Kırklarelispor yeni sezonda fark yaratmak için kolları sıvadı. Şimdiye kadar Kırklarelispor renklerine 10 oyuncu bağlandı. Son olarak dün Kırklarelispor tesislerinde yapılan imza töreni ile 3 önemli isim kendilerini Kırklarelispor’a bağlayan imzayı attı. 

İşte o isimler;
Caner Koca
21 yaşında ki genç oyuncu ortasaha mevkiinde forma giyiyor. Fenerbahçe’den Samsunspor’a kiralık olarak gönderilen oyuncu tekrar Fenerbahçe’ye geldi. Şimdi ise 2 yıllığına Kırklarelispor renklerine bağlandı.
Hasan Türk
24 yaşındaki oyuncu futbol mevkii olarak ortasahada görev alıyor. Kırklarelispor’a Sivasspor’dan geldi.
Koray Şanlı
27 yaşındaki Amedspor’dan transfer edildi. Tecrübeli defans oyuncusu 2014-2015 sezonunda Yeni Maltayaspor ile birde şampiyonluk yaşadı.
Alişan Şeker; “konuşma yerimiz saha olacak inşallah cumartesi sahada konuşacağız”
İmzaların atılmasından sonra Kırklarelispor’u oyuncularından yeni transfer Alişan Şeker yeni sezon hakkında açıklamalarda bulunarak, “Eksiklerimiz olsa da uyumlu geçti kampımız. Kolej takımı ortamı var arkadaşlık çok iyi durumda. Sahaya yansırsa bu sene beklenenden daha güzel yererle geleceğiz biz her maçı maç ma0ç düşünüceğiz. İlk maç Bugsaş ile başlıyor yaptığımız performansa göre bizi bir yerlere götürecek. Takıma çok güveniyorum belli birikimim var. 30 yaşındayım çok lig gördüm süper lig ve ptt gördüm mevcut kadromuzun 2. lig için gayet güzel bir kadro. Her maçı final maçı gibi oynarsak, arkadaşlar beni yanıltmazlar ve 34 maçın 34 ünü de bu havada bitirirsek beklenenden daha iyi işler yapacağız. Burada ne kadar konuşursak az konuşma yerimiz saha olacak inşallah cumartesi sahada konuşacağız” dedi.
“Çünkü bir tane Kırklarelispor var”
Alişan Şeker’in açıklamasından sonra yapılan transferle ilgili açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; “Yeni sezon hayırlı olsun Cumartesi Bugsaş’la ilk maçımız. Tekirdağ ile geçen hafta maç yaptık ve eksikliklerimizi gördük. 3 yeni transfer aramıza katıldı bir tanesi Fenerbahçe den Caner Koca samsundan bize geldi. İkinci transfer Koray Şanlı oda Amedspor’da oynuyordu. 3. Hasan Türk konuda Sivas spordan buraya getirdik. Sözümüzü yerine getirdik. Bununla beraber 10. transfer oldu şu an itibariyle Alişan Şeker, Hasan, Koray Şanlı, Lokman, Tekin Sinan, Caner ve Burak olmak üzere İbrahim Sürgülü ve İsmet. Halkımız bize inansın geçen seneki zorluğu çekmemek için bu transferleri yaptık. Bu işler maddiyat işi. Biz bu sene nokta transfer yaptık hedefimize ulaştık. Transfer daha bitmedi eksik varsa 2-3 tane daha yapacağız. Herkese 2 yıllık sözleşme yaptık önceki yıllarda tek yıllık olduğundan hep kadro değişiyordu. Önümüzde ki sene elimizde ki topçuları tutarsak 50. yılımıza güzel bir giriş yapmak istiyoruz. Trakya da tek profesyonel kulüp biziz. 2 yıllık planlama ile buraya geldik. Maddi desteği olmayan sabit geliri olmayan tek kulüp biziz. Herkes diyor Ptt ye ne zaman çıkacak. 2 lig veli nimettir. Edirne, Burgaz, Çorlu ve Tekirdağ’ın durumu ortada onlardan daha güçlüyüz. Geçen sene nasıl Kırklarelispor’u ligte bıraktıksa bu sene de geçen seneki son 6 maç gibi aynı ambiyansı içerde yaparsak, çok güzel yerlere geleceğiz. Kırklarelisporu sadece Volkan Can kurtarmadı. Herkes, taraftar ve Kırklareli ligde bıraktı. Önemli olan birliktelik ve dayanışmadır. Bir bütün olduk çalışanlar ve ekiple Kırklareli’nin gücünü herkese gösterdik. Şimdi diyorlar iyi transfer yapmazsanız kombine almayız. Bize transfer için değil takım için taraftar lazım. Biz öyle başarılı oluruz. Nereden geldiğimizi bilelim 2009 da nerdeydik şimdi nerdeyiz. Şimdi Burgaz, Edirne nerelerde görüyorsunuz. Paralar harcıyorlar ama profesyonel olamıyorlar. Tekirdağspor geçen hafta geldi maddi imkansızlıklarla boğuşuyor halimize şükredelim değerimizi bilelim. Kırklareli’ni kendi işimiz, evladımızı nasıl seviyorsak öyle seviyoruz. Olumlu eleştiriye açığız ama olumsuza kulak asmayız. Ahkam kesmiyoruz Ptt’ye çıkacağız diye fakat özverili olursak birlik ve dayanışma olursa her yerde başarılı olcağız çünkü bir tane Kırklarelispor var”diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol