Kırklarelispor Yönetiminden Hakem Sitemi

Kırklarelispor, 17.hafta müsabakasında 1922 Konyaspor’u konuk etti. 1-1 beraberlikle sona eren karşılaşmanın ardından Kırklarelispor Yönetimi hakem kararlarına sitem etti. Verilmeyen 2 penaltı başta olmak üzere yanlı yönetime tepki gösterdi. 

Temsilcimiz Kırklarelispor, ligin 17.hafatasında 1922 Konyaspor ile kozlarını paylaştı. Yeşil-beyazlı ekibin tek golü Görkem Bitin’den gelirken, rakibin golü ise yine bir Kırklarelispor’lu oyuncu olan İbrahim Sürgülü’nün kendi kalesine attığı gol oldu. Maç bu skorla biterken taraflar 1 puana razı oldu.
“Maçın hakeminin kasıtlı olarak bir hata yapmadığını düşünmek istiyoruz”
Müsabaka sonrasında Kırklarelispor Yönetimi gerçekleştirdiği açıklamayla maçın hakemi Metehan Alpat’a tepki gösterdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler sarf edildi; “Bugün evimizde oynadığımız 1922 Konyaspor mücadelesinde, üzülerek belirtiyoruz ki maçın hakemi Metehan Alpat, başta 2 penaltımız olmak üzere birçok faulde aleyhimize düdük çalmıştır.
Maçın hakeminin kasıtlı olarak bir hata yapmadığını düşünmek istiyoruz ancak bugün verilen kararların ligin sonuna da tesir edebilecek kararlar olduğunu belirtmek isteriz. Kırklarelispor Kulübü olarak bugüne dek hiçbir açıklamamız olmamasına karşın, bugün yaşananlar bardağı taşıran son damla olmuştur. Umuyoruz ki bu yaşanılanlar; verilmeyen penaltılar, aleyhimizi verilen garip kararlar, bundan sonra ki maçlarımızda tekrarlanmaz. Hakemlerimize güveniyoruz ve Türk hakemliğini destekliyoruz, her takıma aynı standartların uygulanmasını istiyoruz.” (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol