Kırklarelispor Yeni Transferleri açıkladı

TFF Mislicom 2.Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Kırklarelispor devre arasında transfer sezonun açılmasıyla birlikte transferin son günlerinde 4 transferini açıkladı.

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Cam bu transferleri kendi sosyal medyası üzerinden Kırklarelispor taraftarlarına duyurdu. Sezonun ilk devresinde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen yeşil beyazlı temsilcimiz ikinci devreye iddaalı başlayabilmek için takıma takviyeler yaptı.

İlk önce forvet hattına takviye yapan temsilcimiz Murat Yılmaz ile anlaştı. Daha sonra sırası ile Pendikspordan Fatih Cerlek, Hekimoğlu Trabzonspor’dan Bahadır Taşdelen, Eyüpspor’dan genç kaleci Alp Tutar ve son olarak Galatasaray’ın alt yapısından Metehan Mertöz’ü sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.
Yapılan Transferleri yakından tanıyalım;
Murat YILMAZ
1988 doğumlu 32 yaşındaki forvet oyuncusu Murat Yılmaz Kırklarelispor’a Eyüpspor’dan transfer oldu. 15 Aralık 1988 tarihinde Almanya’da doğan golcü oyuncu futbola Alman takımlarında başladı. Türkiye’de sırasıyla Tavşanlı Linyit, İstanbul Başakşehir, Adanaspor, Altınordu, MKE Ankaragücü, Amedsportif, Tuzlaspor ve Eyüpspor’da forma giyen tecrübeli oyuncunun Kırklarelispor’da nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.
Fatih Cerlek
15 Temmuz 1996 doğumlu genç futbolcu 25 yaşında Kırklarelispor’a geldi. Genç orta saha oyuncusu Futbola Pendikspor alt yapısında başladı ve 5 sezon İstanbul ekibinin formasını giydi.
Bahadır Taşdelen
1 Ekim 1990 doğumlu 31 yaşındaki futbolcu ortaha saha mevkiinde yer alıyor. Kariyerinde TFF 1. ligi bulanan orta saha oyuncusu 95 maça çıkarak tecrübesi ile dikkat çekiyor.
Metehan Mertöz
17 Temmuz 1999 doğumlu genç oyuncu orta saha sol iç ve sağ içte yer alıyor. Galatasaray Alt yapısından yetişen genç oyuncudan patlama bekleniliyor. O patlamayı Kırklarelispor’da yapabilecek mi merak konusu oldu. (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol