Kırklarelispor, Ulusal Lisans almaya hak kazandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ulusal Lisans almaya hak kazanan takıları açıkladı. Yapılan incelemeler sonucunda 19 Erkek ve 4 Kadın Kulübünün UEFA Lisansına başvurduğu, bunlardan Süper Lig'den Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş A.Ş., BTC Türk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor A.Ş., Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe A.Ş., Fraport-Tav Antalyaspor, Galatasaray A.Ş., Göztepe A.Ş., İttifak Holding Konyaspor, Medipol Başakşehir FK ve Trabzonspor A.Ş., ile TFF 1.Lig'den İstanbulspor A.Ş. ve Kadınlar Liginden ALG Spor Kulübü UEFA Lisansı almaya hak kazandı. Ulusal Kulüp Lisans başvurusunda bulunan 53 kulübün dosyaları üzerinde yapılan inceleme sonucunda ise; Süper Lig'den Gençlerbirliği ile TFF 1 . Lig'den Adana Demirspor, Altınordu A.Ş. ve Keçiörengücü ile TFF 2. Lig'den GMG Kırklarelispor, Hacettepe Spor, Manisa Futbol Kulübü, Niğde Anadolu FK ve Yılport Samsunspor, kulüpleri Ulusal Lisans almaya hak kazandı. Buna göre; 14 Kulüp UEFA Lisansı, 9 Kulüp ise Ulusal Lisans almaya hak kazandı.
Kurul, kalan 53 kulübe ise kriter eksiklerini tamamlamaları için ilgili maddelere göre 30 veya 60 gün ek süre tanıdı. Bu arada TFF Lisans Kurulu’nun kararının ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can bir açıklama yaparak memnuniyetini dile getirdi.
Can; “Kırklarelisporumuz, 2. Lig Kulüpleri arasında Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan 5 takımın arasına 1.sıradan girmiştir.
‪Bazıları için basit görünebilir ama Kırklarelispor, Ulusal Lisansın verildiği ilk dönemden itibaren her zaman 1.sırada yer almıştır. Bu da Kulübümüzün ne kadar doğru bir şekilde yönetildiğinin tezahürüdür. Yaşasın Kırklarelispor mücadelemiz” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Başkan tebrikler. Bunların yanında artık altyapıyı da acilen örgüleştirmen gerekliliğinin farkına varırsın inşallah... Bu arada şu saçlarına gurbetçiler gibi jöle mi sürüyorsun limon mu sürüyorsun bırak şu tuhaf alışkanlıkları Allah aşkına... Sene kaç sene?!?