Kırklarelispor U-14 hezimete uğradı

19 Ekim tarihinde oynanan Kırklarelispor u-14-Vizespor u-14 karşılaşması tam 7 gole sahne oldu. saat 14.30’da başlayan maçta 7 golün tamamı Vizespor’dan geldi. Vize temsilcisinin etkili oyununa karşı koyamayan yeşil-beyazlı ekip sahadan ağır yenilgi ile ayrıldı. 

U-14 Ligi B Grubu müsabakasında Kırklarelispor ile Vizespor’un u-14 takımları kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı bariz şekilde üstün götüren Vizespor, sahadan 7-0’lık farklı bir skorla ayrıldı.
“Bu ligde kazanmaktan ziyade tecrübe
edinmek önemli”
Bu liglerin öneminden bahseden Kırklarelispor Antrenörleri “Bu hafta maçımızda mağlup olduk. Karşımızdaki ekip bariz iyi oyun ortaya koydu. Vizespoe’u tebrik ederim. Haftaya daha iyi hazırlanarak iyi sonuçlar almak istiyoruz. Sonuçta bu ligde kazanmaktan ziyade tecrübe edinmek önemli. Bu ligler sayesinde, genç yetenekler dikkat çekebiliyor ve geleceklerini futbol anlamında çok iyi yerlere gelerek değerlendirebiliyorlar. Yetenekli, başarılı ve futbola âşık çocuklar dikkat çekemeyerek heba olmuyorlar. Bu da başta bizler olmak üzere herkesi çok ama çok sevindiriyor. Bu tür organizasyonlarda büyük takımların dikkatini çekerek iyi yerlere gelmeyi başarmış birçok futbolcu var" ifadelerini kullandılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol