Kırklarelispor Tuzlaspor deplasmanında farklı kaybetti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, 11. hafta karşılaşmasında pazar günü konuk olduğu Tuzlaspor’a 4-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Kırklarelispor haftayı 9 puanla 14. sırada kapatırken Tuzlaspor ise aldığı bu galibiyetle puanını 24’e yükselti ve Menemen Belediyespor’un ardından haftayı 2. sırada tamamladı.

Tuzla Belediye Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Hamit Basık yönetti. Hamit Basık’ın yardımcılıklarını Çağlar Öztürk ve Ahmet Deveci yaptı. Kırklarelispor karşılaşmaya İbrahim Demir, Müslüm Aydoğan, Semih Durmuş, Abdurrahim Dursun, Yusuf Çelik, Hakkı Şimşek, Emre Keleşoğlu, Caner Koca, Emre Balkı, Ahmethan Köse, Mert Sinan Pekesen 11’i ile başlarken ev sahibi Tuzlaspor ise Bayram Olgun, Doğan Can Otman, Bülent Uzun, Erdinç Pekgöz, Tarık Mayhoş, Sadık Baş, Taner Yıldız, Mehmet Özdıraz, Muhammed Akarslan, Berat Ali Genç, Murat Yılmaz 11’i ile karşılaşmaya çıktı. Ev sahibi Tuzlaspor mücadelenin 27. dakikasında Kırklarelispor karşısında Berat Ali Genç ile 1-0 öne geçti. İlk yarı da başka gol olmayınca ev sahibi Tuzlaspor devreyi 1-0 önde kapattı. 2. yarıya da etkili başlayan Tuzlaspor 59. dakikada Sadık Baş ile farkı 2’ye çıkarttı. Bu golden 2 dakika sonra dakikalar 61’i gösterirken ev sahibi ekip Murat Yılmaz ile 3. golü buldu. Karşılaşmanın 75. dakikasında penaltı kazanan Tuzlaspor Murat Yılmaz ile penaltı vuruşundan yararlanamadı. Karşılaşmada son sözü Hacı Mustafa Karabulut söyledi. 85. dakikada takımının 4 golünü atan Hacı Mustafa Karabulut farkı 4’e çıkardı. Ev sahibi Tuzlaspor karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla ev sahibi ekip ligdeki 7. galibiyetini alarak puanını 24’e yükseltti ve 26 puanlı lider Menemen Belediyespor’u takibini sürdürdü. Kırklarelispor ise bu sonuçla deplasmanda üst üste 5. kez kaybetti. Temsilcimiz haftayı 9 puanla 14. sırada tamamladı. Kırklarelispor ligin 12. haftasında Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda Fethiyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma 13.30’da başlayacak. Tuzlaspor ise önümüzdeki hafta Bugsaş Spor’a konuk olacak. Ankara Ostim Stadyumu’nda oynanacak mücadele pazar günü saat 13.30’da başlayacak.
Kırklarelispor 7 haftadır kazanamıyor
Ligdeki son galibiyetini 22 Eylül’de Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda ağırladığı Bandırmaspor’u 3-1 yenerek alan Kırklarelispor, o karşılaşamadan sonra Kırmızı Grup’ta oynadığı 7 maçta galibiyet elde edemedi. Kırklarelispor 7 maçta 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Temsilcimiz bu karşılaşmalarda 4 gol atarken kalesinde 12 gol gördü.
Kırklarelispor deplasmanda zorlanıyor
Ligin ilk haftasında konuk olduğu Etimesgut Belediyespor’u 3-0 ile geçen Kırklarelispor o karşılaşmadan sonra oynadığı 5 deplasman maçından puan çıkaramadı. Deplasmanda oldukça kötü bir performans gösteren ve gol atmakta zorlanan Kırklarelispor bu 5 maçta sadece 1 gol bulurken kalesinde 11 gol gördü.
15.09.2018 Pendikspor 3-0 Kırklarelispor
30.09.2018 Şanlıurfaspor 2-1 Kırklarelispor
13.10.2018 Karagümrük 1-0 Kırklarelispor
21.10.2018 Tokatspor 1-0 Kırklarelispor
04.11.2018 Tuzlaspor 4-0 Kırklarelispor
Tuzlaspor kendi evinde kazanmaya devam ediyor
Lider Menemen Belediyespor’un ardından ligde 2. sırada bulunan Tuzlaspor Kırklarelispor önünde de kazanarak kendi sahasındaki başarılı performansını devam ettirdi. Bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda 16 puan toplayan İstanbul ekibi bu alanda Kırmızı Grup’un en başarlı takımı olarak dikkat çekiyor. Tuzlaspor, bu sezon kendi evinde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Tuzlaspor aldığı galibiyetlerin tamamını en az 2 farkla elde etti ve galibiyet aldığı maçlarda kalesinde gol görmedi. İstanbul ekibi kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda 15 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü. Tuzlaspor sırasıyla kendi evinde Karagümrük’ü 2-0, Tokatspor’u 2-0, Tarsus İdman Yurdu’nu 3-0, Sivas Belediyespor’u 3-0 ve son olarak Kırklarelispor’u 4-0 yenmeyi başardı. İstanbul temsilcisi evindeki tek beraberliği Fethiyespor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada aldı.
11. hafta toplu sonuçlar
Tarsus İdman Yurdu 0-2 Şanlıurfaspor
Fatih Karagümrük 4-1 Pendikspor
Konya Anadolu Selçukspor 1-1 Bandırmaspor
Menemen Belediyespor 4-0 Bugsaş Spor
Tokatspor 0-3 Etimesgut Belediyespor
Darıca Gençlerbirliği 0-0 Manisa BBSK
Fethiyespor 0-0 Zonguldak Kömürspor
Tuzlaspor 4-0 Kırklarelispor
Kahramanmaraşspor 1-0 Sivas Belediyespor

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol