Kırklarelispor, Sivas’tan 1 puanla döndü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, pazar günü Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Kırklarelispor, 31. haftayı 41 puanla 8. sırada noktaladı.

Sivas Belediyespor-Kırklarelispor karşılaşmasını Adem Cinek yönetti. Adem Cinek’in yardımcılıklarını Ali Rıza Öztürk ve Hasan Erdoğan yaptı.
Ev sahibi Sivas Belediyespor karşılaşmaya Serkan Demirol, Murat Cömert, Serkan Yavuz, İbrahim Sürgülü, Ercüment Eray, Berkay Öztuvan, Aykut Emre Yakut, Güray Gazioğlu, Kerem Kaya, Alperen Pak, Ömer Faruk Ermeç 11’i ile çıkarken, konuk Kırklarelispor ise Murat Can Yıldız, Davut Babur, Müslüm Aydoğan, Nuh Aşkın, Bahadir Çiloğlu, Emre Keleşoğlu, Mert Sinan Pekesen, İlter Ayyıldız, Yüksel Şişman, Emre Balkı, Ahmethan Köse 11’i ile sahaya çıktı. Sivas Belediyespor maça daha hızlı başlayan taraf oldu. Ev sahibi ekip, 16. dakikada Ercüment Eray Ataklı’nın kaydettiği golle mücadelede 1-0 öne geçti. Kırklarelispor, bu gole 31. dakikada Müslüm Aydoğan ile cevap verdi ve skora dengeyi getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı. 2. yarı da iki takımda aradığı golü bulamayınca karşılaşma 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı. Alınan bu sonuçla Sivas Belediyespor, Kırmızı Grup’ta 31. haftayı 38 puanla 12’nci, Kırklarelispor ise 41 puanla 8’nci sırada tamamladı.
Kırklarelispor, 4 haftadır
kaybetmiyor
Kırmızı Grup’ta 27. hafta mücadelesinde lider Menemen Belediyespor’a 1-0’lık skorla mağlup olan Kırklarelispor, o karşılaşmadan sonra oynadığı 4 maçta kaybetmedi. Temsilcimiz bu karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Yeşil beyazlılar rakip ağları 6 kez sarsarken, kalesinde ise 2 gol gördü. 24.03.2019 Kırklarelispor 1-1 Tuzlaspor
03.04.2019 Fethiyespor 0-2 Kırklarelispor
07.04.2019 Kırklarelispor 2-0 Kahramanmaraşspor
14.04.2019 Sivas Belediyespor 1-1 Kırklarelispor
Sivas Belediyespor, 3 haftadır kazanamıyor
Pazar günü Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalan Sivas Belediyespor, ligde 3 haftadır kazanamıyor. Tarsus İdman Yurdu ve Zonguldak Kömürspor’a bu süreç içerisinde farklı kaybeden ekip, 3 maçta sadece 1 puan alabildi.
Bitime 3 hafta kaldı
Kırmızı Grup’ta artık bitime 3 hafta kaldı. Ligde topladığı 41 puanla 8’nci sırada yer alan temsilcimiz Kırklarelispor, geride kalan 3 maçı kazanarak ligi bitirebileceği en iyi yerde tamamlamayı hedefliyor. Pazar günü Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, 33. haftada ise kendi sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu ağırlayacak. Kırklarelispor, ligin son maçında ise Bak Spor’a konuk olacak.
Önümüzdeki hafta rakip
Zonguldak Kömürspor
Temsilcimiz ligin 32. haftasında Zonguldak Kömürspor’a konuk olacak. Mücadele pazar günü saat 15:30’da başlayacak. 2 takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Kırklarelispor, 3-0 kazanmıştı.
Kırmızı Grup Gol Krallığı
Sıralaması
Murat Yılmaz-16 gol
Ahmethan Köse-14 gol
Mehmet Özdıraz-13 gol
Emir Can Sayar-13 gol
Kırmızı Grup 31. Hafta Toplu Sonuçlar
Fatih Karagümrük 2-1 Konya Anadolu Selçukspor
Kahramanmaraşspor 1-1 Bak Spor
Tarsus İdman Yurdu 4-0 Zonguldak Kömürspor
Darıca Gençlerbirliği 1-6 Şanlıurfaspor
Tokatspor 1-1 Bandırmaspor
Sivas Belediyespor 1-1 Kırklarelispor
Tuzlaspor 0-0 Manisa BBSK
Fethiyespor 0-1 Etimesgut Belediyespor
Menemen Belediyespor 2-1 Pendikspor

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol