Kırklarelispor Sarıyer'i 1-0 geçerek bu sezon 5. galibiyetine imza attı

Sarıyer'i Lüleburgaz'da konuk eden Yeşilbeyazlı temsilcimiz Kırklarelispor, sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. 10. Haftayı galibiyetle geride bırakan ekibimiz, 6 maçtır da kalesinde gol görmeyerek başka bir başarıya daha imza atmış oldu. Maçın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, "Hepimiz bu bütünün bir parçasıyız. A'dan Z'ye herkes galibiyetin mimarıdır. Başarı; uyumun, kardeşliğin, kenetlenmenin, desteğin birleşimiyle ortaya çıkar" dedi

TFF 2.Lig Beyaz Grup 10. haftasında temsilcimiz Kırklarelispor, Sarıyer ile Lüleburgaz 8 Kasım stadında karşı karşıya geldi. 7 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da başlayan karşılaşmayı Hakemler Emre Altun, Barış Yüksektepe, Mustafa Savranlar, Gökmen Karataş yönetti. Zaman zaman gergin anların yaşandığı karşılaşmada Kırklarelispor sahaya; Davut Babur, Cafercan Aksu, Emin Yalın, Cemal İşleyen, İlkem Özkaynak, Aytek Aşıkoğlu, Engin Güngör, Salim Kaya, Hakan Güvençer, Ozan Öztürk, Gökhan Yazıcı on biri ile çıktı.
Sarıyer Teknik Direktörü Ayhan Akman ise konuk olduğu 8 Kasım Stadyumunda sahaya Atacan Öztürk, Serkan Yalçın, Fırat Arıkan, Ercüment Balıkcı, Mustafa Tahir Babaoğlu, Berkay Günay, Cihan Yeşilırmak, Kağan Timurcin Konuk, Barış Bakır, Hakan Ateş, Serkan Çalık on birini çıkardı.
Hakem Emre Altun'un düdüğü ile başlayan karşılanın 17'nci dakikasında Sarıyer'den Fırat Arıkan ilk sarı kartı gören oyuncu oldu.
43. dakikada ise Kırklarelispor'dan İlkem Özkaynak, Sarıyer'den Serkan Çalık kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar. 43 dakikada bu kez Kırklarelispor'dan Emin Yalın sarı kartı gören oyuncu oldu.
45. dakikada Kırklarelispor'dan Gökhan Yazıcı yerini Göksel Ergün'e bıraktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda dakika 67'yi gösterirken Sarıyer'de Mustafa Mahir Babaoğlu, yerini Cemre Atmaca'ya bıraktı.
72'nci dakika da ise Sarıyer'den Cihan Yeşilırmak oyundan çıktı. Yerine Serdar Eylik girdi.
Kırklarelispor'un ikinci sarı kartı 77'nci dakikada Salim Kaya'ya çıktı.
Dakika 85'i gösterirken Bilgin Erdem Salim Kaya'yı oyundan çıkartarak yerine Şahinali Terzi'yi soktu.
Sarıyer'in ikinci sarı kartını ise dakika 85'de Kağan Timurcin Konuk aldı.
Dakika 90'ı gösterdiğinde ise Kırklarelispor'dan Göksel Ergün maçın sonucu belirleyen gölü attı.
"Bu başarı hepimizin"
Maçın ardından gazetemiz muhabirlerine bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, bugüne kadar elde ettikleri tüm başarılarda takım adına mücadele eden herkesin emeğinin olduğunu vurgulayan Can, şöyle konuştu; "Bizim için ligin en kritik mücadelelerinden bir tanesiydi.
Ligin güçlü ekiplerinden bir tanesiyle karşı karşıya geldik. Salı günü Pendikspor karşısında sahada bıraktığımız 2 puanı, Cumartesi günü oynadığımız Sarıyer maçında geri kazandık. Bugüne kadar elde ettiğimiz tüm başarılarda, futbolcusundan teknik kadrosuna, yönetiminden başkanına, çalışanından taraftarına herkesin bir payı var."
"Yanımızda olanların gücünü sahaya yansıttık"
"Taraftar desteğinin, manevi gücünün tüm takımlardan farklı olduğu, taraftarın desteği ile aşamayacağı engel olmayan bir takımımız var. Bunu, bir kez daha görmüş oldu. Kırklarelisporumuz arkasında taraftarının desteğini aldıktan sonra, skor ne olursa olsun, sahada ne yaşanırsa yaşansın maçı bırakmadan bitiş düdüğü çalana kadar var gücüyle mücadele eden bir kulüp. Bu manevi güç, bugüne kadar bizleri en iyi noktalara getirdi. İnşallah her maçımızda aynı başarıyı göstermeyi başarırız."
"6 maçtır kalemizde
gol görmüyoruz"
"Geride bıraktığımız sezonlara nazaran farklı bir Kırklarelispor olduğunun en büyük örneği, 6 maçtır kalemizde gol görmüyor olmamızdır. Bu başarı, önümüzdeki maçlara adeta ışık tutuyor.
Takım olarak inançlarımız, isteklerimiz, hedeflerimiz doğrultusunda, planladığımız yolda sonuna kadar gideceğiz. Her bir galibiyetimizi, taraftarımız ve halkımızla paylaşacağız. Çünkü Kırklarelispor şehrini temsil eden, başarıdan başarıya koşan ve koşmaya devam edecek olan bir kulüptür."
"Zirveye adım adım
ilerliyoruz"
"Aldığımız Sarıyer galibiyeti ile birlikte puanımızı 19'a yükselttik ve puan cetvelinde 4. Sıraya yerleştik. Liderle aramızdaki puan farkı 5'e düştü. Hedefimiz, ligin en üst sırasına yerleşerek orada sabit kalmaktır. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kırklarelispor bu noktalara kolay gelmedi ve geldiği bu noktanın değerini her zaman bilecektir. Emeklerimizin karşılığını alıyor olmak, Kırklarelispor'un adını her platformda duyuruyor olmak bizim en büyük gururumuzdur."

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. 39-yeşil-beyaz.... 10 Kasım 2015 Salı 13:35:26

    SALİM KAYA hiç kart görmedi...Bak-TFF.......!